Haberler

Cimbom Tekliyor

Obı Cup'ı Kazanarak Sükse Yapan Aslan, Alman Bölgesel Lig Takımı Önünde Tat Vermedi. Bouzid'in Yaptırdığı Penaltıyı Ağlara Gönderen Heren'in Golüyle Geriye Düşen G.saray, Servet'in Vuruşuyla, Yenilmezlik Unvanını Korudu.

OBI Cup’ı kazanarak sükse yapan Aslan, Alman bölgesel lig takımı önünde tat vermedi. Bouzid’in yaptırdığı penaltıyı ağlara gönderen Heren’in golüyle geriye düşen G.Saray, Servet’in vuruşuyla, yenilmezlik unvanını korudu.

FLAŞ transferler yanında İsviçre’deki OBI Cup’ta Anderlecht ve Young Boys’u devirerek Kalli yönetimindeki ilk kupasını havaya kaldıran Galatasaray, Almanya’da tökezliyor... Yurt dışı ikinci etap çalışmaları için bu ülkede bulunan sarı kırmızılılar, golsüz berabere kaldığı Köln’den sonra bu kez bölgesel lig temsilcisi Fortuna Düsseldorfl’la yenişemedi: 1-1. Cassio Lincoln’ün ilk kez yedek kulübesinde yer aldığı mücadelede, neredeyse ideal 11’ine yakın bir kadro ile sahaya çıkan Cimbom’un, Düsseldorf önünde beklenen futbolundan uzak bir performans sergilemesi şaşkınlık yarattı.

Aslan, Ismael Bouzid’in yaptırdığı penaltıyı ağlara gönderen Heren’in sayısıyla geriye düşerken, bu gole yeni transferlerden Servet Çetin’le yanıt verdi.

Baskı golü getirdi

Karşılaşmaya hızlı başlayan sarı kırmızılılar, 11’de Hasan Kabze, 13’te de Arda ile yakaladığı iki net gol fırsatından yararlanamadı. Rakibini ablukaya almak için saldıran Cimbom, 16. dakikada Heren’in penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıya Özgürcan ve Barış’ı sahaya süren Kalli, takımının Düsseldorf karşısında baskısını artırmasını sağladı. Özgürcan ve Hasan Kabze ile rakip savunmayı yıpratan Galatasaray, 68. dakikada eşitliği yakaladı. Sol kanattan ceza alanı içine ortalanan topa iyi yükselen Servet, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1. Ayhan Akman’ın oyuna girmesiyle forvet ve orta saha arasındaki boşluğu kapatan temsilcimizin kalan dakikalardaki çabası sonuç vermeyince maç 1-1 sona erdi.

l STAT: Paul Jones

GALATASARAY: Fırat (6)- Bouzid (4) (Dk.65 Tomas 4), Servet (7), Volkan (5), Song (6), Linderoth (5), Sabri (4) (Dk.72 Hasan Şaş 4), Okan (5) (Dk.46 Barış 5), Arda (4) (Dk.62 Ayhan 5), Hasan Kabze (4) (Dk.57 Serkan 6) (Dk.87 Necati), Ümit Karan (4) (Dk.46 Özgürcan 4)

FORTUNA DUSSELDORF: Melka (6) (Dk.46 Ratajczak 6)- Heeren (5) (Dk.62 Hergessel 4), Erdal (5), Klimczok (5), Anfang (4) (Dk.62 Costa 4), Hamza (4) (Dk.62 Heidingen 4), Christ (5), Ahmed Cebe (4), Langeneke (5), Lawaree (5) (Dk.70 Spier), Erwig (4)

á GOLLER: Heeren (Dk.17 Pen) (F.Düsseldorf), Servet (Dk.69) (Galatasaray)

á SARI KARTLAR: Hasan Kabze, Linderoth (Galatasaray)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title