Haberler

Cengiz Ünderli Roma, Barcelona'yı 3-0 Yenerek Yarı Finale Yükseldi

Güncelleme:

Cengiz Ünder'in forma giydiği Roma 4-1'in rövanşında konuk ettiği Barcelona'yı 3-0 yenerek büyük bir mucizeye imza attı ve yarı finale yükseldi.

Uefa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Roma taraftarı önünde Barcelona'yı konuk etti. İlk maçta rakibine 4-1 mağlup olan Roma, İtalya'da Barcelona'yı 3-0 yendi ve tarihi bir başarıya imza atarak adını yarı finale yazdırdı.

Roma'ya Barcelona karşısında galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Edin Dzeko, 58. dakikada penaltıdan Daniele De Rossi ve 82. dakikada Cengiz Ünder'in pasında Kostas Manolas kaydetti.

TURU GETİREN GOLÜN PASI CENGİZ ÜNDER'DEN

Roma'da milli oyuncumuz Cengiz Ünder son 18 dakikada görev yaptı. Cengiz 72. dakikada Patrik Schick yerine oyuna dahil oldu. Cengiz, Manolas'ın attığı kafa golünde korneri kullanan isimdi.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin kalan iki maçı 11 Nisan'dan oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Cengiz Ünder Barcelona Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (34)

fenerlitolga:

helal olsun cengiz kardesimize. . . ve diger türk oyuncularimizada ayni basarilari diliyorum. . .

24
1
yanıtYanıtla
zart zurt:

benzin 6. 10 oldu siz bu habere bakın ver mehteri

15
5
yanıtYanıtla
cart curt:

al mehteri :))

yanıt4
yanıt1
Roma / İTALY:

Bu kez yanlış yere yorum attın ver mehterini git facebook da kullan. maç çok güzeldi seyretseydin keşke

yanıt2
yanıt2
Boğa:

Roma Evimiz, Cengiz Babamız. . . :)

11
4
yanıtYanıtla
Murat:

Salak

yanıt3
yanıt5
ahmet:

maaşlar eridi herşe y pahalandı napcaz böyle

13
1
yanıtYanıtla
CEZMİ:

Cengiz gol attırdı ya ekonomi normale dönecek diyorlar

yanıt3
yanıt0
EMRE:

MAÇ HABERİ BU PARALI ASKER GİT BAŞKA YERE YAZ BUNLARI

yanıt0
yanıt5
Ülkebattı 2019 son çare:

Etiler''deki 13 Milyar Liralık Araziye Binlerce Konut İnşa Edilecek DOLAR 4 TL EURO 5 TL

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title