Haberler

Boston Celtics, Memphis Grizzlies'ı Kyrie Irving'in Üstün Performansıyla Devirdi

Güncelleme:

Amerikan Basketbol Liginde Boston Celtics, yıldız oyuncusu Kyrie Irving'in 38 sayı, 11 asistlik performansıyla Memphis Grizzlies'ı 122-116 mağlup etti.

NBA'e 7 maçla devam edildi. Doğu Konferansı'nda play-off mücadelesi veren Boston Celtics, sezonun 27. galibiyetini konuk ettiği Memphis Grizzlies'ı yenerek aldı. Celtics'te all-star Kyrie Irving 38 sayı, 11 asist ve 7 ribauntluk performansıyla galibiyette başrolü oynadı. Marcus Smart 20 sayı ve 6 ribaunt, Al Harford ise 18 sayıyla skora destek verdi. Bu sezon 26. kez kaybeden Grizzlies'ta Mike Conley 26 sayıyla takımının en skoreri oldu. Jaren Jackson 23 sayı, Marc Gasol ise 12 asist, 11 ribaunt ve 4 sayıyla mücadele etti.

UTAH'TA 3 OYUNCU DOUBLE-DOUBLE YAPTI

Batı Konferansı'nda play-off mücadelesi veren Utah Jazz ise konuk ettiği Cleveland Cavaliers'ı 115-99 yendi. Sezonun 26. galibiyetine uzanan Jazz'da Donovan Mitchell 24 sayı ile maçın en skoreri olurken, Rudy Gobert 19 sayı ve 15 ribaunt, Royce O'Neale 16 sayı ve 11 ribaunt, Derrick Favors ise 12 sayı ve 10 ribaunt ile "double-double" yaptı.

Boston Celtics, Memphis Grizzlies'ı Kyrie Irving'in Üstün Performansıyla Devirdi

Bu sezon 37. mağlubiyetini alarak Doğu Konferansı'nda son sırada kalmaya devam eden Cavaliers'ta Ante Zizic 15 sayı ve 10 ribaunt, Collin Sexton 15 sayı, maça ilk 5'te başlayarak 23 dakika süre alan milli basketbolcu Cedi Osman da 7 sayı, 2 ribaunt, 2 top çalma ve 1 asistle oynadı. NBA'e 10 maçla devam edilecek.

İşte sonuçlar:

Boston Celtics-Memphis Grizzlies: 122-116

Detroit Pistons-Miami Heat: 98-93

Orlando Magic-Brooklyn Nets: 115-117

Minnesota Timberwolves-San Antonio Spurs: 113-116

Utah Jazz-Cleveland Cavaliers: 115-99

Los Angeles Clippers-Golden State Warriors: 94-112

Portland Trail Blazers-New Orleans Pelicans: 128-112

Kaynak: AA / Spor

Memphis Grizzlies Boston Celtics Kyrie Irving Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title