Haberler

Celta Vigo'da Emre Mor, Galatasaray'a geri dönmek istiyor

Güncelleme:

Danimarka'da Nordsjaelland forması giyerken genç yaşına rağmen yeteneğiyle dikkat çeken Emre Mor, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un yolunu tutmuştu. A Milli futbolcunun performansı bu transferden sonra adeta çakıldı. Sırasıyla Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray ve Olimpiakos forması giyen futbolcu, disiplinsiz hareketleri nedeniyle bu kulüplerin hiçbirinde tutunamadı. Mor için yeni ortaya atılan iddiaya göre, 23 yaşındaki futbolcu Galatasaray'a geri dönmek istiyor.

Oynadığı kulüplerde disiplinsiz tavırları sebebiyle kadro dışı kalan ve genellikle sezon sonu gözden çıkarılan Emre Mor'un Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.

CELTA VIGO'DA FORMA GİYEMEYECEĞİ KESİN

Todofichajes'te yer alan habere göre, Celta Vigo Teknik Direktörü Eduardo Coudet, Emre Mor'u takımda görmek istemiyor. Haberde oyuncunun gelecek sezon Celta Vigo'da forma giyemeyeceği kesinleşti. Emre Mor'un da Celta Vigo'da formak giymek istemediği ve Galatasaray'a dönmek istediği vurgulandı.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Haberin detayında Celta Vigo'nun Emre Mor için 1.5 milyon euro transfer bedeli belirlediği ve bu bonservisi getirmesi halinde oyuncuyu Galatasaray'a göndereceği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Emre Mor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

AMATÖR FUTBOL YORUMCUSU:

AH EMRE AH. . HARİKA BİR YETENEKSİN, , FAKAT DEĞERİNİ BİLMİYORSUN. . YERİNDE OLMAK İSTEYEN BİNLERCE GENÇ VAR. . . HER DEFASINDA BU SEFER DÜZELECEK DİYORUM AMA YİNE DİSİPLİNSİZLİK YAPIYORSUN. . . . KENDİNİ HARCAMA ARTIK. . . SENİ İZLEMEK KEYİF VERİYOR. . . BİZDEN BUNU ESİRGEME. . .

2
6
yanıtYanıtla
Fatih:

2. şans verilmeli ama bu sefer daha çok disiplinli olmalı. Fatih hoca emernin yeteneği varsa çıkarır EVELALLAH

2
3
yanıtYanıtla
dedd:

Yavaş çıkarsın emreyi korkutmasın

yanıt1
yanıt0
vanlı:

Alın altyapıya gönderin diyeceğim ama . Bu şımarık züppe COWİT gibi oralarıda entübe eder. olan altyapıdaki kaliteli ayaklara olur. Boş verin bu boş adamı .

2
1
yanıtYanıtla
vanlı:

sonradan görme şımarık züppe.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title