Haberler

Çarşaf Altında Aşk

Güncelleme:

Cristiano Ronaldo mavi yolculukta objektiflerden gizlenmek için her türlü önlemi denedi.

Ronaldo'nun objektiflerden gizlenmek için bulduğu yöntem de işe yaramadı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 5 gündür Rus sevgilisi ile tatil yapan dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo mavi yolculukta bu kez objektiflerden gizlenmek için her türlü önlemi denedi. Issız koyda elinde dürbünle çevreyi gözetledikten sonra sevgilisi Irina Shayk ile yatın üzerine çıkan Ronaldo aldığı önlemleri yeterli bulmayıp üzerlerine bir de çarşaf örttü. Tüm bunlara rağmen dünyaca ünlü futbolcunun sevgilisiyle sıcak anları yine DHA objektifine yakalandı.

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Ronaldo Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'den bugün sabah saatlerinde ayrıldı. Ronaldo daha önce DHA objektifine yakalandığı için ilginç önlemler aldı. Ronaldo, otelin su sporları merkezinden Rus sevgilisi 25 yaşındaki İrina Shayk ile birlikte önce küçük bir bota binip hızla ayrıldı ve iki koy ileride kendisini bekleyen Twin Waves isimli yata geçerek otel çevresinde bekleyen gazetecileri atlattı. Ronaldo ardından yatla açıldığı Gökova'da en ücra köşeleri tercih etti. Lüks yat önce Orak Adası'na gitti, ardından Boncuk, Akbük ve Küçük Hurma koylarına yanaştı. Ronaldo sevgilisi Irina Shayk ile bu koylarda denize girip yüzdü. Ranoldo tekneye çıktığında da sık sık eline dürbünü alıp çevreyi gözetledi, pararazi aradı.

45 DERECEDE ÇARŞAF ALTINDA AŞK

Bodrum'a 30 mil uzaklıkdaki teknelerin yanaştığı ve kara ulaşımı olan Büyük Hurma yerine, buraya 2. 5 kilometre uzaklıkta, kara ulaşımı ve tesisi olmayan Küçük Hurma koyunu tercih eden Ronaldo'ye gezdiren Twin Waves yatı, başka tekne bulunmayan koya demirledi. Issız koyda kendisini DHA objektifinin beklediğinden habersiz Ranolda yine denize girdi, ardından yatın üstünde güneşlendi. Ancak Haremhan koyunda sevgilisiyle sarmaş dolaş yakalanan Ronaldo bu kez tedbiri elden bırakmadı. Rus Sevgilisi ile sarmaş dolaş olan Ranolda üzerlerine bir çarşaf örttü. Çarşaf altında sevgilisine sarılıp öpüşen Ronaldo 45 derece sıcakta, güneş altında zor anlar yaşadı. Birara gazetecileri farkeden Ronaldo yatın kaptanına demir alma talimadı verdi ve yat rotasını Sedir (Kleopatra) Adası'na doğru çevirdi.

RONALDO KOYLARA HAYRAN KALDI

Ronaldo'nun 4 gün içerisinde yaklaşık sekiz ada ve 30'a yakın koy gezdiği ve cennet koylara hayran kaldığı öğrenildi. Ronaldo'nun kaldığı oteldeki bir işadamı aracılığı ile Bodrum'da villa fiyatlarını sorduğu ve ormanlık alan içerisinde bin metrekarelik bir villa bulunduğu takdirde satın alabileceğini söylediği belirtildi. Ranoldo'nun bugün Gökova'da tatilini tamamlayıp yarın öğle saatlerinde Yıldırım Demirören'e ait özel uçakla Bodrum'dan ayrılacağı da öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title