Haberler

Carlos: "Sevilla ile Eşleşmemizi Kendi Adımıza Şanslı Görüyorum"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Oyuncusu Roberto Carlos, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Turda İspanya'nın Sevilla Takımıyla Eşleşmelerinin Kendileri Açısından Şanslı Bir Kura Olduğunu Söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Roberto Carlos, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turda İspanya'nın Sevilla takımıyla eşleşmelerinin kendileri açısından şanslı bir kura olduğunu söyledi.

Carlos, Sevilla'nın iyi bir kura olduğunu dile getirdi. Kura çekiminde, İspanya'nın bir diğer takımı olan ve geçen sezon formasını giydiği Real Madrid'in çıkmasını istediğini belirten Roberto Carlos, ''Çünkü, eski arkadaşlarım ve seyircilerle birlikte olmayı düşlüyordum. Ama Real Madrid yerine Sevilla çıktı. Sevilla'nın iyi bir kura olduğunu düşünüyorum. Bu turu da geçecek gücümüz var'' dedi.

Brezilyalı oyuncu, Sevilla'nın iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Geçen yıl UEFA Kupası'nı kazanmışlardı. Bizimle oynayacakları maça hazırlanmak için yeteri kadar vakitleri olacak, çünkü son dönemde ligde düşüş yaşıyorlar. Bu yüzden bu kurayı kendi adımıza da şanslı görüyorum. En azından Barcelona, Manchester United gibi takımlardan daha iyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Ben Real Madrid'de oynarken Sevilla ile aramızda iyi bir rekabet vardı. Onların da taraftarı takımına elinden gelen tüm desteği sağlıyor. Ama sahaları bizim kadar iyi değil. Çünkü Fenerbahçe'nin sahası ve taraftarı dünyada bir numara. Bu bizim için bir avantaj.''

Sevilla ile yapacakları maçı çok dikkatlice düşünmeleri gerektiğini belirten Carlos, sözlerini şöyle tamamladı:

''İlk maçın sahamızda oynanması ile ilgili olarak da açıkçası ben içerde ya da dışarıda oynamaktan pek fark görmüyorum. Kadıköy'e gelen her takım, zorlukla karşılaşacaktır. Çünkü, taraftar fark yaratıyor, takımına çok fayda sağlıyor. Bu yüzden herkesin kuradan memnun olduğunu söyleyebilirim. Ama bizim görevimiz taraftarı mutlu etmek, çünkü onlar bunu hak ediyor.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title