Haberler

Canlı maç izle! Lazio - Galatasaray maçı canlı izle!

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde iyi bir grafik çizen temsilcimiz Galatasaray, E grubu son maçında İtalya ekibi Lazio ile karşılaşıyor. Fatih Terim'in öğrencileri, grubu lider olarak tamamlamak için mücadele edecek. Karşılaşmayı izlemek isteyen sporseverler, internette canlı maç linki araştırıyor. Canlı maç izle! Lazio - Galatasaray maçı canlı izle!

UEFA Avrupa Ligi E grubu son maçında temsilcimiz Galatasaray, İtalya ekibi Lazio ile kozlarını paylaşacak.Avrupa'da yoluna devam eden sarı- kırmızılılar, deplasmanda oynayacağı müsabakadan istediği sonucu alıp gruptan lider ayrılmayı amaçlıyor. Canlı maç izle! Lazio - Galatasaray maçı canlı izle!

LAZİO - GALATASARAYMAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Lazio - Galatasaray maçı, 09.12.2021 Perşembe günü saat 23:00'te başlayacak.

LAZİO - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Lazio - Galatasaray maçı, 09.12.2021 Perşembe günü saat 23:00'te EXXEN platformundan yayınlanacak

LAZİO - GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Lazio - Galatasaray maçını izlemek için EXXEN kullanıcısı olmalısınız.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Galatasaray'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Alexandru Cicaldau, Lazio maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Sasha Boey de maçın kadrosunda yer almayacak. UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de Lazio maçında görev yapamayacak.

İŞTE İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Babel, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Diagne

Lazio: Strakosha, Hysaj, Acerbi, Felipe, Marusic, Basic, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Pedro, Zaccagni, Immobile

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

Galatasaray Lazio Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title