Haberler

Beşiktaşlı Caner Erkin'den Frank de Boer ile ilgili sert sözler: Kariyerimi bitirdi

Güncelleme:

Beşiktaşlı Caner Erkin, futbolculuk döneminde Galatasaray forması da giyen ve Inter'den eski hocası olan Frank de Boer'un kariyerini bitiren teknik direktör olduğunu söyledi.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Inter'den eski teknik direktörü Frank de Boer hakkında sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'den 2016 yılında ayrıldıktan sonra İtalya'nın en önemli kulüplerinden Inter ile anlaşan ancak yaşanan hoca değişikliğinin ardından umduğunu bulamayarak kısa bir süre sonra Beşiktaş'a gelen Caner, Inter günleriyle ilgili İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Amacının Inter gibi bir kulüpte düzenli olarak forma giymek ve kupalar kazanmak olduğunu, bu nedenle transfer olduğunu söyleyen milli futbolcu, "Bunun yanında Inter taraftarının tadını çıkarmak istiyordum. Mancini görevden ayrıldıktan sonra ben kalıp savaşmak istedim. Ancak göreve gelen Frank de Boer'un bana karşı tutumu hiç hoş değildi. Beni altyapıdan yeni çıkmış bir oyuncu gibi bıraktı. Bu durum da kabul edilemezdi. Mancini beni sol kanatta oynatmak istiyordu ve sezon öncesinde oynanan tüm maçlarda şans tanımıştı. Bana çok güvendi. Gittiğine çok üzüldüm. Futbolda her şey olabilir. Ama Frank de Boer'in tutumu saygısızca ve kabaydı. Ben o ekibin bir parçası olmaktan dolayı gurur duydum" dedi.

"DE BOER'UN BANA KARŞI TUTUMUNU ANLAMADIM"

Inter'de mutlu olduğunu belirten Caner Erkin, "Gittiğimiz her yerde çok popülerdik. Tesisler çok özeldi ve çok mutluydum. Frank de Boer'un bana karşı neden böyle bir tutum sergilediğini hiç anlamadım. İtalya'ya ayak bastığı günden itibaren hiçbir zaman planlarında yer almadım. Kişisel antrenörle takımdan ayrı olarak çalışmak zorunda kaldı. Tutumu, futbol kariyerimi tamamen değiştirdi, Bununla ilgili bir açıklama bulamıyorum" şeklinde konuştu.

Caner'den eski Galatasaraylı futbolcu ile ilgili sert sözler: Kariyerimi bitirdiFrank de Boer

"INTER'E AİT DEĞİLDİ"

Frank de Boer'un nasıl birisi olduğunu herkesin bildiğini söyleyen Caner Erkin, "Inter gibi bir kulübe nasıl ulaştığını hala anlayamıyorum. Herkes onun tutumunun Inter'e ait olmadığını fark edebilirdi. Bana yaptıklarından sonra onun hakkında iyi bir fikrim olmadı ve asla da olmayacak" dedi.

"ÇOK BÜYÜK HAYALLERİM VARDI"

Caner Erkin'in transfer olduğu dönemde Inter forması giyen Fransız futbolcu Jonathan Biabiany'nin "Frank de Boer, Inter tarihinin en kötü koçu" sözleriyle ilgili olarak, "Ona tamamen katılıyorum, haklı" diyen Caner Erkin, "Inter'de geçirdiğim zaman kötü bir kişisel deneyime dönüştü. Kim bilir, belki bir gün yine Inter'de oynayabilirim. Gerçekten çok büyük hayallerim vardı ve sadece 2,5 ay takımda kalan bir teknik direktör yüzünden bu hayallerim yıkıldı. Yapacak bir şey yoktu ve bu durum dünyanın sonu değildi. Kariyerime en üst düzeyde devam etmek istiyordum. Inter taraftarlarına sevgi ve saygılarımı gönderiyorum" açıklamasını yaptı.

Caner'den eski Galatasaraylı futbolcu ile ilgili sert sözler: Kariyerimi bitirdi

GALATASARAY FORMASI GİYMİŞTİ

2005 yılında futbol kariyerine nokta koyan Hollandalı teknik adam Frank de Boer, 2003-2004 sezonu olmak üzere 1 sezon Galatasaray forması giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Frank de Boer Galatasaray Caner Erkin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

Erk:

Caner i cok iyi anliyorum. Bir takimda veya isyerinde bastaki kisi size kafayi takmissa yapacak hicbir seyiniz kalmiyor. Hicbir gunahiniz yok elinizden gelen herseyi yapiyorsunuz, bir bakiyorsunuz adam sizi surekli disliyor, agzinizi acsaniz kapi onundesiniz, sussaniz yureginiz, gururunuz kaldirmiyor cok zor bir durum. Allah kimseyi ''kul hakkina sokmasin''

9
4
yanıtYanıtla
Ömer:

Hollandalıların Türkiye ve Türklere hep art niyetli davrandıklarını düşünüyorum. Riykart ta Barcelona ya gelir gelmez. Rüştü ye seni oynatmayacagım demişti. Burunları büyük kalitesiz bir millet.

8
4
yanıtYanıtla
Erdem:

Sen ancak burada futbol oynarsın. Modern futbolda sana ve emreye gülerler ancak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title