Haberler

Çanakkale: Çanakkale'de Yerel Yönetimler

Çanakkale Belediyesi, "888 Belediye Postası" uygulamasıyla vatandaşlara belediye hizmet ve çalışmalarıyla ilgili duyuruları ücretsiz olarak cep telefonu mesajıyla ulaştıracak.

Çanakkale Belediyesi, "888 Belediye Postası" uygulamasıyla vatandaşlara belediye hizmet ve çalışmalarıyla ilgili duyuruları ücretsiz olarak cep telefonu mesajıyla ulaştıracak.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, düzenlediği basın toplantısında, belediye çalışmalarının sesli olarak vatandaşlara aktarıldığını, ancak bu konuda şikayet aldıklarını belirterek, "Bundan sonra hizmetlerimizi cep mesajla vatandaşlara duyuracağız" dedi. Projeye "888 Belediye Postası" adını verdiklerini anlatan Gökhan, "Turkcell hattı olan vatandaşlarımız cep telefonlarının hücre bilgi ekranını açıp bunu aktif hale getirdikten sonra kanal numarası olarak 88'i yazıp kanal adını da 'BLD' yapmaları halinde ücretsiz olarak bu hizmetimizden faydalanabilecekler. Yeni uygulamayla belediye hoparlörlerinden su elektrik kesintisi, kan anonsu, meteorolojik uyarılar, açılışlar, konserler ve diğer belediyeyle ilgili konulardaki duyurular abonelerimizin cep telefonlarına anında mesajla ücretsiz gönderilecek. Şu an için Turkcell aboneleri için geçerli olacak bu uygulama, ileride diğer cep telefonları için de aktif hale getirilebilecek. Turkcell hattı olan vatandaşlarımız telefonlarında bu ayarları yaparlarsa anında bilgiler cep telefonlarına gönderilecek. Bu arada belediye hoparlörlerinden duyurular yine yapılmaya devam edecek. Bunda aksama olmayacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title