Haberler

Can Bozdoğan kimdir? Can bozdoğan kaç yaşında, hangi takımdan geldi?

Güncelleme:

Orta saha pozisyonunda görev yapan Türk asıllı Alman futbolcu olan Can Bozdoğan, Schalke 04'den kiralık olarak Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giymektedir. Can Bozdoğan kimdir? Can bozdoğan kaç yaşında, hangi takımdan geldi?

Futbola 1.JFS Köln alt yapısından başlayan Bozdoğan, 1 Tem 2008 tarihinde 1. FC Köln alt yapısına transfer oldu. 2019 yılına kadar alt yapıda, U17 ve U19 kategorilerden forma giydi. Can Bozdoğan kimdir? Can bozdoğan kaç yaşında, hangi takımdan geldi?

CAN BOZDOĞAN KİMDİR?

Doğum tarihi: 5 Nisan 2001

Kaç yaşında: 20 yaşında

Nereli: Köln, Almanya

Boy: 1,74 m Ş

Mevki: Orta saha

Can Bozdoğan (d. 5 Nisan 2001), Orta saha pozisyonunda görev yapan Türk asıllı Alman futbolcudur. Schalke 04'den kiralık olarak Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giymektedir.

KARİYERİ

1. FC KÖLN

Futbola 1.JFS Köln alt yapısından başlayan Bozdoğan, 1 Tem 2008 tarihinde 1. FC Köln alt yapısına transfer oldu. 2019 yılına kadar alt yapıda, U17 ve U19 kategorilerden forma giydi.

SCHALKE 04

1 Ağustos 2019 tarihinde Bozdoğan, 700 Bin € karşığında Schalke 04 transfer oldu. Schalke 04 formasıyla ilk maçına 14 Haziran 2020'de Bundesliga'da Bayer Leverkusen ile oynadığı maçta çıktı.

BEŞİKTAŞ

27 Ağustos 2021 tarihinde Türkiye Süper Lig ekiplerinde Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmuştur. Beşiktaş kulübünde yapılan açıklamada;

" Kulübümüz, bonservisi Schalke 04 Kulübü'nde olan orta saha oyuncusu Can Bozdoğan ile geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Can Bozdoğan'a Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz. „

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Can Bozdoğan Beşiktaş Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title