Haberler

Ç.rizespor:1 - Beşiktaş:2

Beşiktaş 31. Haftada Ç.rizespor'la Deplasmanda Yaptığı Maçı 2 -1 Kazandı

BEŞİKTAŞ 31. HAFTADA Ç.RİZESPOR'LA DEPLASMANDA YAPTIĞI MAÇI 2-1 KAZANDI

Maç Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

85.Dakika: Nobre'nin yerine Serdar Kurtuluş girdi.

83.Dakika: Cumhur'un vuruşunda Rüştü topa sahip olduktan sonra Mehmet Şen kaleci Rüştü'ye faul yaptı.

81.Dakika: Riberio'nun yerine Mehmet Şen girdi.

* * Delgado bu sezon 7. golünü rakip filelere gönderdi.

78.Dakika: Tello'nun yerine Mehmet Sedef girdi.

77.Dakika: Holosko'nun pasıyla ceza alanına giren Delgado şık bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-2

74.Dakika: İgor sarı kart gördü.

73.Dakika: Leandro'nun serbest atışını Gordon kafayla uzaklaştırdı.

* * Rizesporlu taraftarların desteği bu dakikalarda arttı.

66.Dakika: Serdar Özkan sarı kart gördü. Bu oyuncu sarı kart sınırındaydı...

65.Dakika: Nobre kaleciyle karşı karşıya kaldı vurdu top direkten döndü ama öncesinde hakem ofsayt dedi.

63.Dakika: Said'in yerine Mert girdi.

62.Dakika: Riberio ceza sahasının sağ çaprazından iki Beşiktaşlıyı peşinden sürükleyerek ceza sahasına girdi. Rüştü çıktı ve topu aldı.

60.Dakika: Riberio'nun pasıyla hareketlenen Anderson'un vuruşunda top farklı şekilde dışarı çıktı.

56.Dakika: Tello'nun korneri doğrudan dışarı çıktı.

53.Dakika: Tello Delgado'nun oyuna girmesiyle birlikte sol kanada geçti. Delgado'da orta sahanın ortasında Tello'ya yakın oynuyor. Beşiktaş ataklarında bu ikili sürekli paslaşıyor.

51.Dakika: Delgado çalımlarla ceza alanına girdi, kaleyi gördü, vurdu ama top dışarı çıktı

* * Rizespor ikinci yarıya biraz daha istekli başladı.

45.Dakika: Aydın çıkıyor, Delgado oyuna girdi.

45.Dakika: Anıl'ın yerine Victoria maça dahil oldu.

* * İLK YARI SONA ERDİ

45.Dakika: Savunmanın arkasına sızan İbrahim Kaş Tello'nun ortasına ayak koyarak maçta dengeyi sağladı: 1-1

42.Dakika: Serdar sol kanattan kazandığı topla ceza sahasına girdi. Onun vuruşunda top dışarı çıktı.

* * Tempo iyice düştü mücadelede

36.Dakika: Nobre'nin sağdan vuruşunda top dışarı çıktı.

34.Dakika: İgor'un sol kanattan yaptığı ortada Riberio topa hareketlendi. Ancak araya giren İbrahim Toraman topu uzaklaştırdı.

* * Son 10 dakikada beşiktaş maça ağırlığını koydu.

33.Dakika: Ceza alanı içinde topla buluşan Holosko'nun vuruşu az farkla auta gitti.

30.Dakika: Tello'nun sağ kanattan gönderdiği topta kaleci Gonzales topa sahip oldu.

* * Net bir gol kaçtı beşiktaş için

28.Dakika: Holosko sert vurdu kaleci kurtardı seken topu Nobre, Serdar Özkan'a bıraktı, bu oyuncunun vuruşu az farkla dışarı gitti.

26.Dakika: Tello'nun sol kanattan kullandığı serbest vuruşta İbrahim Toraman rakiplerinin arasından yükseldi ancak top dışarı çıktı.

25.Dakika: Aydın ile Anıl'ın mücadelesinde top Anıl'ın eline çarptı. Beşiktaş serbest vuruş kullandı. Cumhur topu dışarı attı.

22.Dakika: Rizespor'da Mesut ile Aydın arasında gelişen pozisyonda Aydın rakibini itiyor. Beşiktaş'ta Sivas maçında güzel oyunuyla göz dolduran Aydın bu maçta çok top kaybediyor.

* * Rizespor atak üstüne atak geliştiriyor

20.Dakika: Leandro ceza alanına doldurdu İgor vurdu ama top az farkla dışarı çıktı.

* * Hızlı hücumlarla rakip kaleye giden Ç.Rize aradığı golü Mustafa Çiçek ile buldu. Aynı köşeden ikinci kez korner kullanan yeşil-beyazlı ekip bu golle rahatladı.

15.Dakika: Ç.Rize kornerinden Leandro'nun ortasına iyi yükselen Mustafa Çiçek takımını öne geçirdi: 1-0

12.Dakika: Anıl Serdar Özkan'a yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü.

11.Dakika: Holosko ile Mustafa Çiçek maçın başından itibaren sürekli karşılaşıyorlar ve bunların pek çoğunda Rizesporlu oyuncu başarılı.

7.Dakika: Tello'nun kornerinde Nobre yükseldi vurdu ama top dışarda...

6.Dakika: Tello içeri doldurdu savunma başarılı...Devamında Anderson ile hızlı çıktı Rize, bu oyuncu İbrahim Üzülmez'den sıyrıldı ve sert vurdu ancak top yan ağlarda kaldı.

3.Dakika: Serdar Özkan'ın şutu kalecide kaldı.

2.Dakika: Aydın sağdan bindirdi ortasını yaptı defans kornere yolladı.

* * Rizespor taraftarları takımlarına büyük destek veriyor...

* * İLK YARI BAŞLADI. HER İKİ TAKIMA DA BAŞARILAR DİLERİZ...

STAT: Rize Atatürk

HAKEM: Bülent Yıldırım

Ç.RİZE: Gonzales, Gökhan, Mesut, İgor, Anıl, Cumhur, Mustafa, Leandro, Said, Riberio, Anderson

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Kaş, Gordon, İbrahim Toraman,İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Aydın, Tello, Holosko, Nobre

MAÇTAN NOTLAR

Turkcell Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta yeşil-mavili takımın teknik direktörü Erdoğan Arıca ve siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam çeşitli nedenlerle kadro değişikliğine gittiler.

Beşiktaş'ta bu maçta İbrahim Kaş ve Aydın ilk onbirde maça başlarken, Gökhan Zan ve Delgado maça yedek başladı. Çaykur Rizespor'da ise maça ilk onbirde başlaması beklenen Serhat'ın ani rahatsızlığı nedeniyle sahaya Mesut Yılmaz çıktı. Bu maç Mesut Yılmaz'ın ilk süper lig tecrübesi oldu. Son dört hafta sakatlığı nedeni ile forma giyemeyen Victoria da kadroda yer aldı. Yeşil-mavililer sakatlıkların çokluğu nedeni ile 16 kişilik kadro ile sahada yer aldı.

Çaykur Rizespor'u yaklaşık 10 bin taraftar desteklerken Trabzon'dan gelen Trabzonspor taraftarlarının da yeşil-mavili ekibe destek verdiği gözlendi. Siyah-beyazlı ekibe ise yaklaşık 900 taraftar destek verdi. Karşılaşmada yaklaşık 500 güvenlik görevlisi görev yaptı.

Çaykur Rizespor'da Serhat'ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Sedat, Sezer, Ninja, Emrah ile kadro dışı bırakılan Altan ve Suat kadroda yer almazken, Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Rize'ye getirilmeyen Ali Tandoğan, Baki ve kart cezalısı Bobo maç kadrosuna giremedi.

Karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır birlikte izledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title