Haberler

Buzda Perde Pazar Günü Kapanıyor

Bu Sezon Buz Pateninde Kupa Ve Madalyaların Neredeyse Tamamını Alan Mavi Beyazlılar Sezonu 5 Haziran Pazar Günü Yapacağı Buz Üstünde Spor Ve Eğlence Etkinliğiyle Tamamlıyor.

Ulusal ve Türkiye çapında yapılan müsabakalarda toplam 40 madalya kazanarak, Federasyon kupasını da müzesine katan ve son olarak ise Kulüpler şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor Buz Pateni takımı sezonu hafta sonu yapacağı Buz Üstünde spor ve eğlence programıyla kapatıyor. 2011 yılına ismini altın harflerle yazdıran, kupalara adeta ambargo koyan mavi beyazlı patenciler 5 Haziran tarihinde Olimpik Buz Salonunda yapacağı gösteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Program Cıvıl Cıvıl

5 Haziran Pazar günü 13.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılacak olan gösteri programında açılışı 4-6 yaş grubu öğrencileri mupped show'la yapacaklar. Bu gösterinin ardından 4-6 yaş grupları Lambada gösterisi, Winx gösterisi, Pembe Panter gösterisi yapacak. 4-6 yaş grubu gösterilerinin ardından sahne alacak olan 7-9 yaş grupları ise Waka-Waka gösterisi yapacak. Bu gösterinin ardından sahne alacak olan 10-14 yaş grubu öğrencileri ise Düm Tek Tek gösterisi yapacaklar.

Senkronize alt yapı grupları ise Your My Number One gösterisini yapacaklar. Daha sonra SHÇEK sporcuları ise Aphaçi Dansı yapacak. Sırasıyla Teşfik grubu ve milli sporcularımız modern dans gösterisi, Short track milli sporcuları ise bayrak yarışı yapacak. Buz hokeyi minikleri ise gösteri maçında bulunacak. Son olarak ise sporculara katılımlarından dolayı sertifika verilecek.

Ücretsiz Olarak Seyredebilecekler

Buz Pateni Federasyonu Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir'in de katılacağı şenlik tüm Kocaeli'lilere açık olacak. Olimpik Buz Sarayında gerçekleşecek şöleni izlemek isteyenler salona gelmeleri halinde ücretsiz olarak gösterileri seyredebilecekler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni sorumlu yöneticisi Murat Uzar hafta sonu yapılacak olan etkinliğe tüm Kocaeli'lere beklediğini belirtti.

Şampiyonlukla Geçen Bir Yıl

Murat Uzar yaptığı açıklamada, "Buz Pateninde Türkiye'nin en üst kulübü düzeyindeyiz. Bu sezon bizim için yine şampiyonlukla sonuçlanan bir yıl oldu. Bu son derece sevindirici bir olay bizim için. Önümüzdeki sezonun hedeflerini şimdiden belirledik. Sporcu sayımızı artırarak başarı çıtamızı yükseltmek istiyoruz. Bu sezon emeği geçen yöneticilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza, velilerimize herkese çok teşekkür ediyorum. Pazar günü yapacağımız şenliğimize tüm halkımızı bekliyoruz. Unutulmaz bir gün olacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title