Haberler

Bursaspor'da Transfer Çalışmaları...

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kürşat ve Orkun'un Transferinin Gerçekleşmesini İstediğini Belirterek, "Ben Bursa'ya Gelirken Para Konuşmadım ve Şartlarımı Sundum. 4 Futbolcuyu İstedim. Jabi, Mustafa Sarp, Orkun ve Kürşat'ı İstedim. Mustafa Sarp'ın Transferi Gerçekleşiyor. Jabi İçin Trabzonspor Devreye Girdi. Orkun ve Kürşat'ın Transferi İçin Çalışıyoruz" Dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kürşat ve Orkun'un transferinin gerçekleşmesini istediğini belirterek, "Ben Bursa'ya gelirken para konuşmadım ve şartlarımı sundum. 4 futbolcuyu istedim. Jabi, Mustafa Sarp, Orkun ve Kürşat'ı istedim. Mustafa Sarp'ın transferi gerçekleşiyor. Jabi için Trabzonspor devreye girdi. Orkun ve Kürşat'ın transferi için çalışıyoruz" dedi.

Bülent Korkmaz, Vakıfköy Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ıÜütransfer ve kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi. ıÜüTransfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Korkmaz " Ben Bursa`ya gelirken para konuşmadım ve şartlarımı sundum . 4 tane futbolcu transferinde şartım vardı. Bunların ilki de Kürşat`tır. Diğer üç isim ise bildiğiniz gibi Jabi, Mustafa Sarp ve Orkun`du. Jabi için yönetim kurulumuz çok uğraşmasına rağmen Trabzonspor devreye girdi. Mustafa Sarp`ın işi bitti. Orkun için de Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ile görüşmeler devam ediyor. Bonservisinde bir takım indirimler sağlamaya çalışıyoruz. Orkun'un kendisinde bir problem yok, Bursa`ya gelmek istiyor. Ergün`ün transferi ise düşüncemde var. Milli takımlarda ve Galatasaray`da yaptıkları ortada, kişiliği ve sporcu karakteriyle 10 numara bir insan. Her yönüyle katkısı olacağını düşünüyorum.İç transferde ise Engin Hoca`nın bir raporu var. Bu doğrultuda yönetim kurulumuz kararını verecektir. Haziran`ın 24'ünde bir akşam yemeği ile bir araya gelip ertesi gün çalışmalara başlayacağız. İstediğim oyuncuların bir an önce kamp çalışmalarına katılması için transferlerinin gerçekleşmesini bekliyorum. Önümüzde ki hafta içinde yurt dışında Almanya veya Hollanda`ya gidip kamp yeri bakacağız. Çalışmalarımızın ilk etabı Bursa`da olacak. Daha sonra beğenirsek yurt dışında 12 günlük bir kampımız olacak. Ama herşey önümüzde ki hafta netlik kazanacak " dedi.

ıÜü Teknik Asbaşkan Ekrem Senal da, Bülent Korkmaz ile yaptıkları görüşmelerin sonucunda Zafer Demiray ile yolların ayrılacağını açıkladı. Sözleşmesi biten Cumhur Bozacı, Hasan Yiğit ve Ömer Çatkıç ile Pazartesi günü yüz yüze anlaşma zemini arayacaklarını hatırlatan Senal, "Hocamızla görüştük ve bu futbolcuların kalmasını istedi. Ömer Aysan ise verdiğimiz rakamı beğenmedi . Pazartesi akşamı bu futbolcular ile görüşmeleri tamamlayacağız. Zafer Demiray ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Hocamızın bize verdiği liste doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eski öğrencilerini istemesi gayet normal. Geçen sezon onlarla birlikte çalıştı ve yapılarını çok iyi biliyor. Ancak bütçemiz doğrultusunda hareket etmek zorunluluğumuz var. Bunu hocamız da biliyor. Biliyorsunuz Jabi'yi alamadık. Orkun'un da bonservis bedeli yüksek. Kürşat için menajeri teklif sundu, biz de teklifimizi sunacağız. Ancak olmazsa Kürşat'ın da 3 tane alternatifi mevcut. Gürcü oyuncu Aleksandr Iashvilli'nin transferinden yaşlı olduğu için vazgeçtik. Bursaspor'un geleceği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

(İHS)

09.06.2007 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title