Haberler

    Bursaspor 5 yeni transfer için imza töreni düzenledi

    Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı, taraftarlara da açık gerçekleşen törende Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Burak Altıparmak, Igor da Silva, Yevgen Seleznov kendilerini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

    Ayrıca 2024 yılına kadar sözleşmeleri uzatılan genç oyuncular Ramazan Keskin, Burak Kapacak, Sedat Dursun, Emirhan Aydoğan ve Çağatay Yılmaz da imzalarını taraftarın huzurunda attı.

    Başkan Mesut Mestan "Tahta derken, transfer yasağı derken çok şükür hepsini hallettik. Son neticeye geldiğimizde de değerli, yetenekli, kaliteli oyuncuları kulübümüze kattık. Bundan ötürü biz mutluyuz, inşallah 2009/2010 sezonundaki şampiyonlukta yaşanan mutlulukları yeniden yaşarız ve ait olduğumuz Süper Lig'e geri döneriz. Oyuncularımız hem yetenekli hem karakterli. Bursaspor'un seve seve formasını giyeceklerini söylediler, bundan sonraki süreç zorlu olacak, her gün engeli aşıyoruz ama önemli olan sezonun sonunda mutluk olmak, inşallah onu da başarırız" dedi.

    Selçuk Şahin : 'Bu kadar büyük bir camianın layık olduğu yer Süper Lig'dir'

    "Bu kadar büyük bir camianın formasını terletecek olmak beni heyecanlandırıyor" diyen 38 yaşındaki Selçuk Şahin ise, "Tecrübeli bir yaşa sahip olsam da bu camiada forma şansı bulmak, mücadele edecek olmak kendi adıma heyecan verici. Bursaspor'un bulunduğu durum çok güzel bir fotoğraf vermese de başkanımız, yöneticilerimiz Bursaspor'u layık olduğu yere getirme adına önemli adımlar attı. Umarım biz de verilen sorumluluğu üzerine koyarak sahada gerekli mücadeleyi gösterip Bursaspor'u Süper Lig'e taşırız. Ben ve arkadaşlarım sonuna kadar mücadele edeceğiz. Zorluklarla karşılaşacağız ama hazırlıklıyız. Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz, bu kadar büyük bir camianın layık olduğu yer Süper Lig'dir" ifadelerini kullandı.

    Özer Hurmacı: 'Birçok kez niyetlenmiştik, şimdiye nasip oldu'

    Yeni transferlerden Özer Hurmacı ise, profesyonel futbol yaşantısının 16'ncı yılında Bursaspor forması giymenin nasip olduğunu belirterek, "Daha önceki dönemlerde de birçok kez niyetlenmiştik, şimdiye nasip oldu. Daha önceki yıllarda da verdiğim röportajlardan hatırlıyorsanız bu şehirde futbol oynamak beni motive ediyor demiştim. Bu kez Bursaspor formasıyla en kısa zamanda hak ettiğimiz yere, Süper Lig'e dönüp, sonrasında da Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan Bursaspor'un futbolcusu olmak istiyorum. Bu hedef doğrultusunda takımımla, başkanımız ve yönetimimizle, şehirle birlikte Bursa'ya o heyecanı yaşatmak istiyorum. Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum" diye konuştu.

    Yergen Seleznov: 'Bu camianın, taraftarın 1'inci Lig'de olması imkansız"

    Yabancı transferlerden Yergen Seleznov da "Umarım seneye Süper Lig'de oluruz çünkü bu camianın, taraftarın 1'inci Lig'de olması imkansız" derken, Igor da Silva da "Türkiye'ye geldiğimden beri Bursaspor hakkında birçok şey duydum, benim için kariyerimde yeni bir durum ve burada olmaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu.

    Burak Altıparmak da "Bu takımı Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Bursaspor büyük bir camia, nereye geldiğimiz içok iyi biliyoruz. Elimizden gelen her şeyi Süper Lig'e çıkmak için yapacağız" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Selçuk Şahin Mesut Mestan Bursaspor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title