Haberler

Bursa'da eş zamanlı tarım ve hayvancılık fuarı

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliğiyle düzenlenen "Bursa 17. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı" (BURTARIM 2019) ile "12.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliğiyle düzenlenen "Bursa 17. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı" (BURTARIM 2019) ile "12. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı", 8-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 14 ülkeden 285 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla kapılarını açacak fuarları, 250 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Sektörün gelişiminde önemli rol oynayacak, 5 salon ve açık bölümler halinde 52 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuarlarda, değeri "milyon lira" ile ifade edilen traktör ve ekipmanları, tohum, hayvancılık ekipmanları, sulama sistemleri, zirai ilaçlama teknolojileri, tarımsal mekanizasyonlar gibi pek çok ürün sergilenecek.

5 gün sürecek fuarlarda kurulacak iş bağlantılarının bölge ve ülke ekonomisine, traktör ve tarımsal mekanizasyon satışlarına katkı sağlaması, oluşacak iş hacmiyle ülke ve bölge ekonomisine güç katılması bekleniyor.

Katılımcı firmaların pazarlama faaliyetlerini geliştirmek ve ihracatın artması amacıyla Avrupa'dan Asya'ya, Orta Doğu'dan Kafkaslara kadar geniş bir coğrafyadan gelecek alım heyetleri, Türk firmalarla buluşacak.

Fuarlar, Fransa, İspanya, İtalya, Polonya, Portekiz, Rusya, Sırbistan ve Suudi Arabistan başta olmak üzere 50'den fazla ülkeden gelecek binin üzerinde iş insanına ev sahipliği yapacak.

Girişin ücretsiz olduğu fuarlar, 8-11 Ekim'de 09.30-18.00, 12 Ekim'de 09.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ekonomide önemli bir yere sahip olan tarım ve hayvancılık sektörünün 8-12 Ekim'de Bursa'da buluşacağını belirtti. Ersözlü, "Burada gerçekleşecek ticari faaliyetlerle ülke ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlanıyor. Marka haline gelen bu buluşmalar, her yıl katlanarak büyüyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title