Haberler

Burak Yılmaz, lüks villasını Hakan Çalhanoğlu'na 125 milyon liraya sattı

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş'tan Fransız ekibi Lille'e transfer olan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın satışa çıkardığı İstanbul'daki 3 katlı lüks villasını Milan'da top koşturan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu 14 milyon euroya yaklaşık 125 milyon liraya satın aldı. Çalhanoğlu'nun İstanbul'da ev alması transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

Sezon başında Beşiktaş'tan Fransa'ya transfer olan Burak Yılmaz, eşi ve iki kızıyla Lille şehrine taşınmıştı. Çocuklarını orada okula yazdıran milli futbolcu, Acarkent'teki lüks villasını da satışa çıkarmıştı.

Burak Yılmaz, lüks villasını Hakan Çalhanoğlu'na 14 milyon euroya sattı

125 MİLYON LİRAYA SATTI

Türkiye-Sırbistan maçında Hakan Çalhanoğlu'yla konuşurken bu konunun gündeme gelmesiyle, Milanlı futbolcu Acarkent'teki tripleks eve talip oldu. Evin fotoğraflarını görüp beğenen Çalhanoğlu ile el sıkışan Yılmaz, yapılan pazarlık sonucu evini 14 milyon liraya yaklaşık 125 milyon liraya sattı.

Burak Yılmaz, lüks villasını Hakan Çalhanoğlu'na 14 milyon euroya sattı

G.SARAY'A MI TRANSFER OLUYOR?

Bu arada Almanya'da doğup büyüyen yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu, uzun zamandır Galatasaray'ın gündeminde. Yıldız futbolcunun İstanbul'dan ev alması, transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Burak Yılmaz Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (23)

YAPMA YA.:

olum ya ben işe gidip gelirken kendimi zengin hayal ediyorum ve o hayali kurup yürürken 3 milyon TL ye villa alıyorum orada yaşıyorum. Adamlar gerçeğine 14 milyon TL veriyor. Adamların yaşadığı hayatı hayal bile edemiyormuşum resmen. Şuan çalışıyorum iş yerindeyim ve istifa edip gidesim geliyorum ölesim geliyor resmen ya.

39
10
yanıtYanıtla
Umut27:

Hayal kurma 14milyon TL deyil Avro dostum

yanıt22
yanıt3
...:

14 milyon tl değil Euro 125 milyon tl

yanıt0
yanıt0
Suriyeli:

Abi keşke bana hediye etseydi ben ona çok dua ederdim abi.

yanıt0
yanıt0
hackan:

Malesef TL degil Euro. Simdi intihar edebilirsin. Zenginin mali zugurtun canini yorarmis

yanıt4
yanıt1
Asgari Ücret:

Asgari ücretliden istediğin gibi vergi kesip milyonları götüren futbol sektöründen vergiyi silip üzerine tvlerde utanmadan para toplayan sisteme lanet olsun.

24
9
yanıtYanıtla
Israil:

Gel bize katil

yanıt0
yanıt0
Burak:

Burak okadar parayi nereden kazandi....cemaat baglatisi arastirilsin

12
14
yanıtYanıtla
Hayda......:

Hadi git yüzünü yıka.

yanıt4
yanıt2
Yalan mı:

Siz de burda birbirinizi yiyin yok gs soyle yok fb boyle diye tek yaptığı topa vurmak olan adamlarin yeni villalara ihtiyacı var nede olsa...

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title