Haberler

Burak Yılmaz: Böyle Bir Başkan İlk Kez Görüyorum

Güncelleme:

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Kayserispor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"GALİBİYETİ BAŞKAN'A ARMAĞAN EDİYORUM"

Başkanlık görevini bırakan Muharrem Usta için konuşan Burak, "Bugün başkanımızın son maçıydı. Bugün ne olursa olsun kazanmak istiyorduk. Galibiyeti başkana armağan ediyorum. Ben başkanımı kaybettim ama bir abi, bir dost kazandım. Verdiği tüm emekler için kendisine teşekkür ediyorum. Bize çok destek verdi. Genç kardeşlerimizin arkasında bu kadar duran bir başkan ilk kez görüyorum. Belki biraz daha rahatlamıştır. Kendisi için her şeyin en iyisini diliyorum. Ben onun kardeşiyim, o da benim abim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Muharrem Usta Burak Yılmaz Kayserispor Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

YARGIÇ:

O PARAYI BAŞKASI VERMEZDİ O YÜZDEN SEVİYORDUR MUHARREMİ...

23
12
yanıtYanıtla
Mehmet:

1)Daha dün bu takımdan alacağin için mahkemeye verdin ts kulubünü2)yalan dolan ile gs transfer oldun düşük bir bonservis ile yurtdişina gideceğim diye 3) ts taraftarı herşeyi unuttu sana herseye rağmen sahip çıktı 4)abin senin ts taraftarıdır kıymet bilmesende

4
4
yanıtYanıtla
idamigelsin:

gercek golcü olsaydin adam olsaydin gs ye gol atardin yoksa atmakmi istemedin seni gslisenitsli

3
4
yanıtYanıtla
TS:

Biz de Burak YILMAZ''ı tebrik ediyoruz. Sağolasın. . Ağzına sağlık, Tek başına bu takımı sırtlamışsın, bunun taraftar olarak farkındayız. . Eleştiri yapan futbol cahillerine kulak asma. . . çoğu, futbol topunu eline almamıştır, topa vurmayı bilmezler, saha ölçülerini söyleyemezler, futbol topunun çevresini kafadan dahi atamazlar. . . Asil insan, senin severiz. . yuvandan ayrılma. .

4
1
yanıtYanıtla
Ardesenli cuneyt:

Havuza atladigin gibi penalti icin kendini yere attigini anlatsana ziya...cok matrak

0
0
yanıtYanıtla
Ardesenli cuneyt:

Elindeki 2 futbolcuyu ustune para vererek yollayan yonetim...harikasiniz..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title