Haberler

Bsh Ev Aletlerı Sanayı ve Tıcaret A.s. Ozel Durum Acıklaması 08.10.2013 09:47:55

KAP:BSH EV ALETLERI SANAYI VE TICARET A.S. / BSHEV [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 08.10.2013 09:47:55

KAP : BSH EV ALETLERI SANAYI VE TICARET A.S. / BSHEV [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 08.10.2013 09: 47: 55

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : FATIH SULTAN MEHMET MAH. BALKAN CAD. NO: 51, 34771, UMRANIYE / ISTANBUL TELEFON VE FAKS NO. : 216 528 90 00 -76 FAKS: 216 528 99 99 ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 216 528 94 75-76 FAKS: 216 528 94 79 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR OZET BILGI : SIRKETIMIZ HISSELERININ BORSA KOTUNDAN CIKARILMASI SURECINDE UZMAN KURULUSLARCA BELIRLENEN DEGERLER ILE PAY ALIMINDA UYGULANACAK FIYAT TEKLIFI HAK.

---------------------------------------------------------------------------------------------

ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

SIRKETIMIZIN, 07.05.2013 TARIHINDE YAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASINDA; SERMAYE PIYASASI KURULU ('SPK') TARAFINDAN 30.07.2010 TARIHINDE 22/675 NO ILE YAYINLANMIS BULUNAN 'PAYLARI BORSADA ISLEM GOREN SIRKETLERIN KENDI ISTEKLERI ILE BORSA KOTUNDAN CIKMA ISLEMLERINDE UYACAKLARI ILKE VE ESASLAR' CERCEVESINDE; BSH EV ALETLERI SANAYI VE TICARET A.S. HISSELERININ %99,284'NUN BSH BOSCH UND SIEMENS HAUSGERAETE GMBH ALMANYA'YA AIT OLMASI SEBEBIYLE, SIRKET HISSELERININ BORSA KOTUNDAN CIKARILMASI AMACIYLA BORSA ISTANBUL A.S.'YE BASVURUDA BULUNULMASINA VE KOTTAN CIKMA SURECINDE BORSA ISTANBUL A.S., SPK VE DIGER YASAL MERCILER NEZDINDE GEREKLI BASVURULARI YAPMAK VE ISLEMLERI YURUTMEK UZERE ICRA KURULU'NA YETKI VERILMESINE KARAR VERILDIGI VE SOZ KONUSU ILKE VE ESASLARIN 6/B MADDESINDE ONGORULEN PAY ALIM TEKLIFI FIYATININ TESPITINE ILISKIN CALISMALAR TAMAMLANDIKTAN SONRA SPK VE BORSA ISTANBUL A.S.'YE GEREKLI BASVURULAR YAPILACAGI DUYURULMUSTU.

SOZ KONUSU ILKE VE ESASLARIN 6/B-I MADDESI UYARINCA SIRKET PAYLARININ DEGERININ TESPITI AMACIYLA, KPMG AKIS BAGIMSIZ DENETIM VE SERBEST MUHASEBECI MALI MUSAVIRLIK A.S. VE TURKIYE SINAI KALKINMA BANKASI A.S. TARAFINDAN HAZIRLANAN RAPORLAR SIRKETIMIZE ULASMISTIR.

SPK ILKE VE ESASLARI'NIN 6/B-I MADDESINE CERCEVESINDE KPMG AKIS BAGIMSIZ DENETIM VE SMMM A.S. TARAFINDAN HAZIRLANAN RAPORA GORE 1 TL NOMINAL DEGERLI BSHEV HISSESININ DEGERININ AZAMI 83,40 TL, TURKIYE SINAI KALKINMA BANKASI A.S. TARAFINDAN HAZIRLANAN RAPORA GORE ISE AZAMI 69,05 TL OLDUGU VE SPK ILKE VE ESASLARI'NIN 6/B-II MADDESINE GORE YAPILAN ON CALISMADA ASGARI PAY ALIM TEKLIFI FIYATININ 164,17 TL OLDUGU HESAPLANMISTIR.

SPK ILKE VE ESASLARI'NA GORE, PAY ALIM TEKLIFINDE BULUNACAK ORTAK YA DA ORTAKLAR TARAFINDAN BELIRLENECEK PAY ALIM TEKLIFI FIYATININ, 6/B-II MADDESINE GORE BELIRLENEN FIYAT VE UZMAN KURULUSLARCA BELIRLENEN DEGERLERDEN ASAGI OLMAMASI GEREKMEKTE OLUP, PAY ALIM TEKLIFINDE BULUNACAK HAKIM ORTAGIMIZ BSH BOSCH UND SIEMENS HAUSGERAETE GMBH PAY ALIM TEKLIFI ISLEMININ YUKARIDA BELIRTILEN ESASLAR VE ILGILI MEVZUAT CERCEVESINDE 164,17 TL OLARAK BELIRLENEN PAY ALIM TEKLIFI FIYATIYLA GERCEKLESTIRILECEGINI EKLI OZEL DURUM ACIKLAMASIYLA ACIKLAMAKTADIR. ANCAK, PAY ALIM TEKLIFI FIYATI SPK'NIN UYGUN GORUSUNDEN SONRA KESINLESECEKTIR.

KOTTAN CIKMA ISLEMLERI SPK ILKE VE ESASLAR'INDA BELIRTILEN PROSEDURE UYGUN OLARAK YURUTULMEKTE OLUP, KONUYA ILISKIN GELISMELER HAKKINDA KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU'NA GEREKLI ACIKLAMALAR YAPILACAKTIR.

YUKARIDAKI ACIKLAMALARIMIZIN, SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI: VIII, NO: 54 SAYILI TEBLIGINDE YER ALAN ESASLARA UYGUN OLDUGUNU, BU KONUDA/KONULARDA TARAFIMIZA ULASAN BILGILERI TAM OLARAK YANSITTIGINI; BILGILERIN DEFTER, KAYIT VE BELGELERIMIZE UYGUN OLDUGUNU, KONUYLA ILGILI BILGILERI TAM VE DOGRU OLARAK ELDE ETMEK ICIN GEREKLI TUM CABALARI GOSTERDIGIMIZI VE YAPILAN BU ACIKLAMALARDAN SORUMLU OLDUGUMUZU BEYAN EDERIZ.

---------------------------------------------------------------------------------------------

-KAP-

Kaynak: KAP / Finans

Finans Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title