Haberler

Brezilyalı Dani Alves Kazandığı 37 Kupayla Futbol Tarihine Geçti

Güncelleme:

Fransa Lig Kupası finalinde Monaco'yu 3-0 mağlup eden Paris Saint-Germain, şampiyonluğa ulaşırken başkent ekibinin Brezilyalı oyuncusu Dani Alves de kariyerinde kazandığı 37. kupayla tarihe geçti.

Monaco karşısında alınan 3-0'lık galibiyetin ardından Fransa Lig Kupası'nı kaldıran PSG'de Dani Alves tarihe geçmeyi başardı.

PSG'Lİ MAXVELL'İ GERİDE BIRAKTI

Daha önce Bahia, Sevilla, Barcelona ve Juventus'ta forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu kariyerinde kazandığı 37 kupayla futbol tarihine geçmeyi başardı.

34 yaşındaki Alves bu alanda 36 kupa kazanan ve eski bir PSG'li olan Maxwell'i geride bıraktı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Dani Alves Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

TABİ:

ADAMLAR FUTBOLA BAŞLARLAR KALİTELİ TAA KARİYERLERİ BİTENE KADAR NEREDEYSE AYNI SEVİYE GİDERLER BİZİMKİLER BİR PARLAR BİR PARLATIR BİZİM MEDYA FUTBOLCUMUZ DAHA KARİYERİNİN BAŞINDA YERLE BİR OLUR TONLARCA ÖRNEK VAR BİZDE MALESEF FUTBOL ZİHNİYETİ DEĞİŞMELİ BİZDE HEMDE ÇOK ÖNCEDEN OLMALIYDI

7
0
yanıtYanıtla
):

Adam 37 kupa kazanmış PSG maçlarına baktığımda görüyorum hayvan gibi koşuyor topun peşnden, çünkü onlarda profesyonellik bir kültürdür. Bizde iki gol atsalar başlıyorlar işin siyasetine girmeye. Gazeteci dövmeler, tv lere çıkıp ona buna sataşmalar. Sonra bir bakıyorsun tırrrrtttttt. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title