Haberler

    Bollinger Motors Elektrikli Suv Peşinde

    CARMEDYA.COM – Bollinger Motors SUV dünyasına elektrikli bir model ile bomba gibi düşmek istiyor.

    CARMEDYA.COM – Bollinger Motors SUV dünyasına elektrikli bir model ile bomba gibi düşmek istiyor. Bunun içinse ciddi bir çalışma içerisinde.

    Parçaların tamamı çıkarılabilir

    Yeni SUV modelde modülerlik ön planda. Çatı bölümündeki tüm parçalar isteğinize göre çıkarılabilir. Ön ve arka cam haricinde tüm camların sökülebilir bir yapıda olacağını marka belirtmiş. Müşteri iki farklı seçenek ile bu tavanı alabilecek. İsterse cam isterse alüminyum kafes müşterilerin beğenisine sunulacak. Üretilecek olan model 322 kilometre menzile sahip olacak. Araçta 120 kWh pil kapasitesinin sunulacağı biliniyor. Toplamda modelin 520 HP gibi büyük bir güce sahip olacağını marka yetkilileri söylüyor. Modelin torkunun ise 696 Nm olacağı da biliniyor. 2 ton ağırlığın üzerinde olan model 0-100 hızlanmasını 6.5 saniyede tamamlıyor olacak. Modelde 254 ila 508 mm arasında yüksekliği değişebilen süspansiyon sistemi yer alacak. Buda onu arazide yenilmez hale getirecek.

    The post Bollinger Motors elektrikli SUV peşinde appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title