Haberler

Bodrum'a Gelen 600 Gay Turist Çiçeklerle Karşılandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne Gelen 600 Gay Turist, Esnaf Tarafından Yalı Beldesi'nde 'Hoşgeldiniz' Pankartı, Çiçek ve Hediyelerle Karşılandı.

Muğla`nın Bodrum İlçesi`ne gelen 600 gay turist, esnaf tarafından Yalı Beldesi`nde `Hoşgeldiniz` pankartı, çiçek ve hediyelerle karşılandı.

Esnaf temsilcisi, AKP Yalı Belde eski Başkanı Ahmet Ligoğlu ``Tarih, kültür, sanat ve hoşgörü ilçemize dünyanın her köşesinden turistin rahatlıkla gelip tatil yapabileceği mesajını vermek istedik. Her tür turistin başımızın üzerinde yeri var. Turizm sezonunda beldemize canlılık getiren Alternative Holidays yöneticilerine teşekkür ediyoruz`` dedi.

Yılda 25 bin gay turist için farklı tatil programları düzenleyen gay seyahat acentası İngiliz Alternative Holidays, her yıl gerçekleştirdiği yaz organizasyonu için bu yıl Yalı Beldesi`nde Bodrum Club Med Tatil Köyü`nü seçti. 20 ülkeden 600 gay turist ilçeye gelerek tatillerine başladı.

Gay turistler ve acente yöneticileri. Yalı Beldesi`ndeki esnaf tarafından otele 200 metre uzaklıkta cadde ortasına asılan ve üzerinde `Dear Alternative Holidays-Coustomers-Bienveue to Yalıciftlik village` yazılı pankart, çiçekler ve hediyelik eşyalar verilerek karşılandı. Yalı beldesi esnafından, emlakçı Ahmet Ligoğlu, eczacı Ahmet Ümit, büfeci Murat Arıkan, marketçi Mehmet Atmaca, oto kiralama işletmesi sahibi Ersoy Güngör turistlere yörenin kilim dokuma çantalarını hediye etti. Gay turistler kendileri için hazırlanan pankartın önünde Türkçe ``Şerefe`` diyerek kadeh kaldırdı, Bodrumlu esnafla birlikte bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Esnafın pankart önünde düzenlediği kokteylde konuklara ikram yapıldı. Otele yerleşen gayler bisiklet ve motosikletlerle gezi yaptı, Yalı Beldesi caddesinde koştu, yöreyi tanımak için düzenlenen gezilere katıldı. Gayler yüzlerce dolar harcama yaparak Bodrum esnafının yüzünü güldürdü.

Organizasyonlarını eşcinsel yaşam kültürüyle birleştirdiklerini belirten ve Bodrum`da esnafın yaptığı karşılama töreninin kendilerini ve konukları çok duygulandırdığını belirten Alternative Holidays Turizm ve Seyahat Şirketi`nin İtalyan Temsilcisi Gabriele Neroni ``Burada karşılaştığımız manzara bizi duygu şokuna uğrattı. Esnafın verdiği çiçekler ve hediyelikler konuklarımızı çok mutlu etti. Bazı konuklarımızın üzerindeki tedirginlik bu karşılama üzerine tamamen ortadan kalktı. Türk insanının sıcaklığı karşısında duygulu anlar yaşadık. Bodrumlu esnafa çok teşekkür ediyoruz`` dedi. Neroni, kendilerini karşılayan 15 kişilik esnafı otelde düzenlenen gay partilerine davet ederek, onur konuğu olmalarını istedi.

Esnaf temsilcisi Ahmet Ligoğlu ``Konuklarımızı beldemizin girişinde karşılayarak, tarih, kültür, sanat ve hoşgörü kentimize dünyanın her köşesinden turistin rahatlıkla gelip tatil yapabileceği mesajını vermek istedik. Ne olursa olsun her tür turistin başımızın üzerinde yeri var. Turizm sezonunda beldemize canlılık getiren Alternative Holidays yöneticilerine ve ülkemize tereddüt etmeden gelerek tatillerini yapan konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Turistlerimizin ilçemizden en mutlu ve rahat biçimde ayrılması için her türlü kolaylığı göstereceğiz`` dedi.

Öte yandan yeni konuklarını ağırlayacak Club Med, tatil boyunca her gece farklı eğlencelere ev sahipliği yapacak. Karton kıyafetleriyle en orijinal şovlara imzasını atan Ennio Marchetto, hostes kılığında yaptığı komedi şovlarıyla ünlü Pam Ann, yine İngiltere`de çok tanınan No Coat Fur Knickers gösterisiyle müzisyen Ilana Avital, nefesleri kesecek. 600 turist Bodrum yapımı guletlerle Gökova`nın koylarına açılarak tatil yapacak. Herkesin köpükler içinde kalacağı Foam Party, Brezilya, İspanya ve Hollanda`dan DJ`lerin beyazlar içindeki konukları zıplatacağı White Party`nin büyük ilgi göreceği ve sekiz gece 7 günlük herşey dahil tatilin fiyatının 540 euro olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title