Haberler

Herhangi bir sebep göstermediler! Birleşik Arap Emirlikleri, Türklere vize işlemlerini durdurdu

Güncelleme:

Birleşik Arap Emirlikleri, 18 Kasım'dan itibaren aralarında Türkiye ve 8 Arap ülkesinin de yer aldığı 13 ülkenin vatandaşlarına yeni vize verilmesini bir sonraki duyuruya kadar askıya aldı. Kararla ilgili herhangi bir sebep belirtilmedi.

Dubai Havaalanı Serbest Bölge Yönetimi "Dafza" tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre; Yemen, Suriye, Irak, Libya, Afganistan, Pakistan, Somali, Lübnan, Kenya, Tunus, Cezayir, Türkiye ve İran vatandaşlarına vize verilmesi askıya alındı.

BİREYSEL TALEPLER AYRI AYRI ELE ALINACAK

AA muhabirine konuşan Dafza çalışanları alınan kararı doğrularken, bilgi eksikliği olduğunu ve söz konusu ülkelerden gelen bireysel taleplerin ayrı ayrı ele alınacağını aktardı.

SEBEP GÖSTERİLMEDİ

Açıklamada askıya alma kararı için bir sebep belirtilmezken, 18 Kasım'da uygulamaya giren kararın ne zaman sona ereceği hakkında bilgi verilmedi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (26)

REALİST:

çok gereklisniz sanki bu arada Müslümanım diyen herkes arapların türkleri neden sevmediğini iyi araştırması lazım hakikat bilinsinki o na göre yön çizilsin

5
2
yanıtYanıtla
Vatansever:

Bu adamlara vize de vermryin. Daire de satmayin diyecegim ama disaridan gelecek 10 dolara da ihtiyaci var bu ulkenin, o yuzden ekonomin guclu olacak ondan sonra dayilanacaksin. Yoksa klavye kabadayiligindan oteye gitmez..

4
1
yanıtYanıtla
....:

boluda arap ülkesi kuruldu kardeş araplar karadenizin her yerini satın aldı biraz ülke gündemini takip et

yanıt0
yanıt0
muslukcu:

yabancilara ( ozellikle araplara ) 100 kati emlak vergisi daya yasa ile . . bak noluyor ? cozum cok . . bu isler keyfi karar alinarak yapilabiliyormus, , ,

yanıt1
yanıt0
TÜRK:

araplar oldu olalı TÜRKLERİ sevmiyorlar. Ben bu yüzden arapça dua etmiyorum camiyede girmiyorum. Benim inancım bana yeter.

1
2
yanıtYanıtla
YUSUF:

arapların dinimi bu? yaptıgının hıcbır anlamı yok

yanıt0
yanıt0
SEM:

8 ÜLKEDE MAŞALLAH YANİ. BÖLGEDE BİRLİKTE HAREKET EDEN ÜLKELER.

3
0
yanıtYanıtla
Gül:

Yani gercek Müslümanlari disliyorlar bunlar hristiyanlardan bile beter düsman!!!!

2
0
yanıtYanıtla
Mert:

Yunanistanlilara ve israillilere verecekmiş yeni vizeleri kankileri ya o ülkeler ??????

2
0
yanıtYanıtla
Gül:

Ahirettede sizin vizeniz cikmayacaktir evvel Allah!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title