Haberler

Bilal Göregen'in söylediği şarkı, Portekiz Ligi'nde stat hoparlöründen çalındı

Güncelleme:

Bilal Göregen'in 2018 yılında darbukasıyla çalıp söylediği şarkı, bu kez de futbol sahalarında gündem oldu. Portekiz Ligi'nde oynanan bir maçın ardından stat hoparlöründen, sosyal medyayı sallayan ezgi çalındı.

Portekiz Ligi'nde Paços Ferreira ile Famalicao arasında oynanan maç, ev sahibi takımın 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Mücadelenin ardından ev sahibi Paços oyuncuları sahada galibiyeti kutlarken, son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan melodi olan Bilal Göregen'in darbukayla çaldığı ezgi stat hoparlörlerinden çalındı.

Kameralara yansıyan bu görüntü Türk futbolseverlerin dikkatinden kaçmazken sosyal medyada da yüzlerce kez paylaşıldı.

YOUTUBE KENDİ HESAPLARINDAN PAYLAŞTI

Aralık 2018'de YouTube'a yüklediği videoda Otomania'nın levan Polkka şarkısını darbuka ile çalıp söyleyen Bilal Göregen, sosyal medyada popüler oldu.

Göregen'in videosu daha sonra üzerine kedi GIF'i eklenip Reddit ve 9gag gibi platformlarda da paylaşılmaya başladı ve dünya çapında 'Cat Vibing' adında bir akım başlattı. Göregen, 1 Kasım 2020'de montajlı videoyu kendi kanalından paylaşınca 17 milyon görüntüleme ve 1 milyon 100 binden fazla beğeniye ulaştı.

Dünyanın en büyük video portalı YouTube da bu akıma seyirci kalmadı ve Göregen'in kedi monteli videosunu resmi Instagram hesabından paylaştı. Youtube ayrıca, Göregen'in kanalının linkini de biosuna ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz Haberler

500

Yorumlar (9)

KAPLAN:

Bilal kardeşim öncelik sen başta olmak üzere bütün engelli kardeşlerimin ve büyüklerimin 3 aralık dünya engelliler gününü kutlar nice güzel yıllar dilerim. Buradan TFF başkanına bir çağrım var kendi değerimiz olan Bilal''in söylemiş olduğu şarkı portekiz de çalınıyor. Neden ülkemizin milli maçlarında Bilal kardeşimizn şarkısı yada tarbuka müziği çalınmasın biz kendi değerlerimize sahip çıkmaksak başları alıp istedidiği gibi kullanır.

9
3
yanıtYanıtla
hataydörtyol:

Bilal GÖREGEN HATAY/DÖRTYOLLUDUR:

5
4
yanıtYanıtla
Dobra:

Süpersin bilal

7
1
yanıtYanıtla
AFYONLU:

HELAL BİLAL ADAMSIN

5
2
yanıtYanıtla
007:

acun ılıcalını hazırlayıp sunduğu yeteniksizsiniz türkiye ba ba ba baaşlıyorr. Alahına kurban Allahınaaa :):)

4
1
yanıtYanıtla
keşkül:

Yanlışlıkla calmışler gercek şarkıyı calacaklarmış bilalde agzıyla yaptıgı dütdütdütüdütdüt eserinin adını aynı şarkı ile yüklyince o calınmış 10 senmiye bu kadarda olmaz he kasedi cıksın kasedini plaklarını alacaklar sıraya girdiler taraftarlar

1
4
yanıtYanıtla
EEEEEEEEEEEEEEE:

Yetti bu haberde her yerde bu haber çalındıysa çalındı napalım ne faydası var

1
1
yanıtYanıtla
kartal:

zoruna mı gitti bebeeeeeee

yanıt0
yanıt1
tarafsız:

yıllar önce bir yılbaşıydı, bir tv kanalında tüm gece süresince bu çocuk yayında kalmıştı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title