Haberler

Biglia'nın yokluğunda genç Efe 11'de

Güncelleme:

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray'a konuk olan Karagümrük'te Arjantinli yıldız Lucas Biglia'nın yokluğunda 18 yaşındaki Efe ilk 11'de sahaya çıktı.

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray'a konuk olan Karagümrük'te Arjantinli yıldız Lucas Biglia'nın yokluğunda 18 yaşındaki Efe ilk 11'de sahaya çıktı.

Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanında boy gösteren Karagümrük'te karşılaşma öncesinde yapılan PCR testleri sonucunda Biglia ve Borini'de pozitif bulguya rastlandığı ve 2 futbolcunun kadrodan çıkarıldığı açıklanmıştı. Biglia'nın yokluğunda orta saha kurgusunun hangi isimlerden oluşacağı merak edilirken, Teknik Direktör Francesco Farioli, altyapıda forma giyen 18 yaşındaki Efe Tatlı'ya formayı verdi. 2018 yılında Galatasaray altyapısına gelen ve 9 ay sarı-kırmızılı formayı giydikten sonra Karagümrük altyapısına transfer olan genç futbolcu, bu sezon ilk kez Süper Lig'de şans buldu.

Teknik Direktör Farioli, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, Efe'nin çok yetenekli olduğunu ve gelecekte Türk futbolunun önemli isimlerinden biri haline geleceğini ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lucas Biglia Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title