Haberler

    Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı'nın Yerine Gökmen Özdenak Geldi

    Güncelleme:

    Beyaz Futbol programında yaptığı açıklamalar sonrasında kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine Gökmen Özdenak geldi.

    Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında son dönemde yaşanan değişim dikkat çekiyor.

    Ertem Şener'in moderatörlüğünü üstlendiği programda, geride bıraktığımız dönemlerde Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrılmıştı.

    ERGÜN PENBE GELMİŞTİ

    Yaptığı açıklamalar ile tepkileri üzerine çeken Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrılırken, yerine ise bir dönem Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Ergün Penbe getirilmişti.

    Ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte Beyaz Futbol programında yeni bir yorumcu da programdaki yerini aldı.

    YENİ İSİM: GÖKMEN ÖZDENAK

    Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşalan koltuğa artık Gökmen Özdenak oturacak. İlk programına çıkan Gökmen Özdenak için hoş geldin parçası çalınması dikkat çekti.

    Futbolculuk döneminden beri Lakabı "Ayı Gökmen" olarak bilinen Özdenak'a, hoş geldin şarkısı olarak Barış Manço'dan Ayı şarkısı çalındı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rasim Ozan Kütahyalı Gökmen Özdenak Galatasaray Ertem Şener Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (15)

    FENERLI-1:

    RASIM DEYILEN YARATIKDAN NE FARKI DEMEK ISTERDIM AMMA CINCONLU BASKA KIMI BULSUNLAR HEPSI BIR-BIRINDEN BETER

    10
    4
    yanıtYanıtla
    gsmusti333:

    Şu programı izleyip de hala ekranda olmasını sağlayanlara şaşıyorum ya tam bir rezillik, milletin aklıyla alay ediyorlar resmen!

    5
    4
    yanıtYanıtla
    FENA SEVERİM:

    Rok u severim

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Baba kartal:

    Ergun Pembe bu proğrama yakışmamıştı çok temiz birine benziyor.

    9
    0
    yanıtYanıtla
    osman turan:

    rasim ozan geri gelsin, adam bi hata yapti diye, yerden yere vuruldu, hatasiz kul olmaz,, recep tayyip erdoganda bir hata yapsa onudami yerden yere vuralim alla alla

    2
    4
    yanıtYanıtla
    cabbar:

    rasimin hayatı yanlışlarla dolu bir hata değil çok hata çokkkkk.

    yanıt5
    yanıt0
    ali:

    rasim geri alin allahin belalari

    1
    5
    yanıtYanıtla
    veli:

    o yazdığın bela senin ayağına dolansın. bela sahibine yakışır.

    yanıt5
    yanıt0
    vedat salih karakulakçı:

    çok iyi bir spor yorumcusu olmadığı kanaatindeyim ve konuşmaları tamamen yanlı bu kişinin. daha düzgün bir karakter bu programa dahil edilebilirdi bence.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    TOPRAK:

    bu şarlatanı ekranlarda görmek istemiyoruz artık

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title