Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gökhan Töre ve N'Sakala'yı istiyor

Güncelleme:

Antalyaspor maçının ardından önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladıklarını belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor'da forma giyen Gökhan Töre ve Alanyaspor'dan Fabrice N'Sakala'yı kadrosunda görmek istiyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı.

Ligdeki Antalyaspor yenilgisinin ardından takımda değişikliklerin olacağının sinyallerini veren Yalçın, gelecek sezonun transferlerini belirledi. Tecrübeli teknik adamın hedefleri arasında Aytemiz Alanyasporlu Fabrice N'Sakala ve Yeni Malatyaspor forması giyen eski öğrencisi Gökhan Töre, bulunuyor.

Bu sezon Malatyaspor formasıyla kupa ve lig olmak üzere 22 maça çıkan Töre, 2 gol 4 asistle oynadı. Aytemiz Alanyasporlu N'Sakala ise 28 maçta forma giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Antalyaspor Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Ahmet:

Sergen hocam son fotoğrafını çektir ve sakla çünkü canı gönülden mücadele ediyorsun zaman zaman uykuların bile kaçıyordur iki sene sonra yaşlandırır seni bu takım çünkü verdiğinin karşılığı yok onun için kendi takımını kur biraz rahatla başarılar hocam

1
0
yanıtYanıtla
Bakır:

Ne yıldızlar bulmuşsun ama hoca

1
0
yanıtYanıtla
Coşkun:

Başkalarını bilmem de Gökhan töreden medet umuyorsa yanmış Beşiktaş Gökhan nezaman nerede istikrarlı bir futbol oynamış fiziği çok güçlü onun avantajı ile bişey yapıyomuş gibi gözükse de teknik yönden sıfır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title