Haberler

Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın: Mandzukic ile ilgileniyoruz

Güncelleme:

Çaykur Rizespor maçı sonrası konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bonservisi elinde olan Hırvat yıldız Mario Mandzukic'in transferi için görüşmeler yaptıklarını dile getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor maçı sonrası Mario Mandzukic transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam konuyla ilgili, "Evet, Mandzukic ile ilgileniyoruz, şartlar bize uygun olursa olabilir bu transfer" dedi.

Takviye istediğini de belirten teknik adam, "Alabilirsek tabii ki transfer istiyoruz, önümüzde daha çok maç var. Oyuncuların hepsini kullanıyoruz. Kadromuzu biraz daha genişletirsek bunun kimseye zararı olmaz. Şu anda transferle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz, önümüzde net bir şey yok. Şu gitsin, bu gelsin gibi söylemler doğru değil. Şu anda Hatayspor maçına konsantre olmuş durumdayız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın: Mandzukic ile ilgileniyoruzMario Mandzukic

BEŞİKTAŞ'IN MANDZUKIC TEKLİF

Beşiktaş'ın Mandzukic'e teklifi 6 aylık oldu ve içinde çeşitli bonuslar yer aldı. Önerilen kontratta şampiyonluk bonusunun yüksek olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Mandzukic Sergen Yalçın Rizespor Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (12)

DÜZGÜN:

LİVERPOOL 8-0 BAYERN MÜNİH 5-0 DİNAMO KİEV 6-0 LEEDS UNİTED 6-0 WOLVERHAMPTON 4-0 Bu skorları alan bir takımı değil şampiyon yapmak liglere yediği gol kadar sene sene katılmama cezası veririm ve hala öğrenemediler altyapılaradan futbolcu yetiştirmeden türk fıtbolu bir adım öne gitmez bu gsfbjk üçlemesinden başarı gelmez milyon eurolar boş beleş yabancılara kaptırılır yerinde saymaya devam eder

5
3
yanıtYanıtla
Baki:

Bizim gibi aptallarda izlemeye devam eder

yanıt0
yanıt0
angaralı0606:

Alt yapıdan oyuncu 2-3 yılda yetişmiyor. Domates değil bu. Yetişene kadar ne yapacaksın? Nasıl futbolda şamp. olacaksın. Dediğin doğru ama uzun vadeli bir plan tabii

yanıt0
yanıt0
ultra:

falcoyu verelim atibayla iyi anlaşır gerci atiba 50 yaşında:)

0
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

normalde gelsin demezdim ama ucuza geliyormuş o zaman bayern görmüş juevntus görmüş atletico görmüş adam tabii ki gelsin

2
0
yanıtYanıtla
Gobi çölü:

saçmalık... koita ve coulkeri alın yeter..

1
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Adam 35 yaşında . 6 aydır top oynamıyor . Burak Yılmaz niye gitti o zaman . O daha hazır topçuydu . Layiçi satın , Boyd kadroya girsin . Kimseyi almayın başka . Bu kadro yeter . Güvenin performansını arttırmasını sağlayın . 2 yıl evvel daha iyiydi Güven .

0
0
yanıtYanıtla
Bjk65:

Larin ve abubakar varken gerek yok

0
0
yanıtYanıtla
Murat:

Yahu kardeşim hiçmi akıllanmıyacaksınız. Bırakın artık bu işleri, gepegenç evlatlarımıza şans verin azcık yaa.

0
0
yanıtYanıtla
Semih:

Neresi dünyaca ünlü futbolcudur. Moruğun teki getirseniz bin pişman olursunuz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title