Haberler

Beşiktaş, Talisca'nın Yokluğunu Kerem Demirbay ile Doldurmak İstiyor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Talisca'nın takımdan ayrılmasının ardından boşalan 10 numara pozisyonu için gurbetçi futbolcu Kerem Demirbay'ı transfer etmek istiyor.

Transferde önceliği sağ bek ve forvet mevkilerine veren Beşiktaş'ta, bir yandan da 10 numara arayışları devam ediyor. Çin Ligi'ne transfer olan Talisca'nın yerini genç ve gelecek vaat eden bir oyuncuyla doldurmanın hesaplarını yapan Beşiktaş, 2015 yaz transfer döneminde de gündemine gelen Kerem Demirbay'ı yeniden listesine dahil etti.

SÖZLEŞMESİ 2022 YILINDA SONA ERİYOR

Siyah-beyazlılar, Hoffenheim forması giyen 24 yaşındaki futbolcunun menajeri Yılmaz Şanlı ile temas kurarak, "Takımından ayrılma durumu olursa, teklif sunmaya hazırız" mesajını iletti. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar ve Hoffenheim teknik heyetinin 5'li orta saha sistemi nedeniyle istediği kadar süre alamayan Kerem'in değeri 12 milyon Euro. Alman Milli futbolcu, kulübüyle sözleşmesini 5 Nisan 2018'de, 30 Haziran 2022 tarihine kadar uzattı.

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Hoffenheim'ın dışında Almanya Regionallliga'da Hamburger SV2, Bundesliga 2'de Kaiserslautern ve Bundesliga'da Hamburg formalarını giyen Kerem Demirbay, geçen sezonu 27 maçta 2 gol ve 6 asistle tamamladı. Kerem ayrıca Alman Milli Takımı ile 2 maça çıktı ve 1 gol attı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Anderson Talisca Kerem Demirbay Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Yuh:

Daha yasiyonmu sen kerem

0
1
yanıtYanıtla
kartal bakışlı:

tapusuyla lazım bıktık kiralık katiklerden

1
0
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Nereye alacaklar adamın şu anda piyasa değeri en az 10 milyon euro Hangi parayla alacaksınız tinerciler

0
0
yanıtYanıtla
rüyalar a yorum yazan:

kerem demirbay bjk ye ancak 5-6 sene sonra gelir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title