Haberler

Beşiktaş'ta ortam çok gergin! Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan istifa sinyali

Güncelleme:

Alanyaspor maçını kaybeden Beşiktaş'ta sular kaynıyor. Sergen Yalçın'ın maçın devre arasında futbolcularına, "Ne yapıyorsunuz? Benim istifa etmemi mi istiyorsunuz?" diye çıkıştığı ileri sürüldü. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de her türlü radikal karara hazır olduğu aktarıldı.

Lige iyi giriş yapan ancak yoğun Şampiyonlar Ligi temposuyla sakatlar vermeye başlayan Beşiktaş, büyük çöküşe girdi. Sergen Yalçın'a camia içinden eleştiriler yükselmeye başladı ve tecrübeli hocanın da sabrı taşmış durumda. Takımından beklediği performansı ve reaksiyonu alamayan Yalçın, Alanyaspor maçının devre arasında oyuncularına çıkıştı.

Beşiktaş'ta ortam çok gergin! Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan istifa sinyali

"BIRAKMAMI MI İSTİYORSUNUZ?"

Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor maçının devre arasında çılgına döndü. Etkisiz oynanan Alanyaspor maçının devre arasında yaşanan olayda, tecrübeli hoca, oyuncularına şunları söyledi: Bu oyunun izahı yok. Ne oynadığınız belli değil. Benim bırakmamı mı istiyorsunuz?

"SORUMLULUĞU ALMAM"

Yalçın maç sonundaki basın toplantısında futbolcularına destek çıkmadı. Yalçın, "Sorumluluğu üzerine alması gereken benim. Ama sahadaki oyunun isteksizliği, ruhsuzluğu ve kabullenmişliğin sorumluluğunu almak istemiyorum. Sonucun sorumluluğunu alırım ama bu kazanmak için hiçbir şey yapmamanın sorumluluğunu almak istemiyorum. Bunu da söyleyeyim" ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan Başkan Çebi'nin peş peşe yenilgilerden dolayı öfkeli olduğu, her türlü radikal kararı alabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title