Haberler

    Beşiktaş Savunması, Hücumda İyi Başladı

    Beşiktaş'ın savunma oyuncuları 2018-2019 sezonuna hücumdaki etkili performanslarıyla başladı.

    Siyah-beyazlı ekip, bu sezon şu ana dek 6 resmi karşılaşmada 15 gol  atarken, bunların 4'ünü savunma oyuncularıyla buldu. Defanstaki isimler, yüzde  26,6'lık gol katkısı yaptı.
    Geçen sezon siyah-beyazlı formayla 10 gol atan savunma oyuncuları,  2018-2019'da ise şimdiden 4 gole ulaştı.
    Yerli oyuncular da atmaya başladı
    Beşiktaş adına defansta görev alan oyunculardan Gökhan Gönül, Caner  Erkin ve Pepe gol sevinci yaşadı.
    Geçen sezon savunmadaki yerli isimler gol atamazken, bu sezon Gökhan  ve Caner, Türk oyuncular adına bu şansızlığı kırdı.
    Sağ bekte görev alan Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme  turunda B36 Torshavn ile oynanan maçta gol atarak savunma oyuncuları adına  takımına Avrupa'da da uzun bir süre sonra katkı sağladı.
    Gökhan Gönül ve Caner gol hasretlerini sonlandırdı
    Siyah-beyazlı takımın Türk savunma oyuncuları Gökhan Gönül ve Caner  Erkin, uzun süreli gol hasretlerini bu sezon sonlandırdı.
    Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında takımının ilk golünü  kaydeden Gökhan Gönül, 532 gün sonra Süper Lig'de gol sevinci yaşadı. 33  yaşındaki oyuncu, Beşiktaş formasıyla ligdeki son golünü 4 Mart 2017'de Çaykur  Rizespor karşısında attı.
    Gökhan Gönül ayrıca kariyerindeki ilk Avrupa golü sevincini de  siyah-beyazlı takımda yaşadı. Beşiktaş'ın B36 Torshavn'ı deplasmanda 2-0 yendiği  maçta gollerden birini Gökhan Gönül, kaydetti.
    Beşiktaş bir başka tecrübeli ismi Caner Erkin de gol hasretini bu  sezon sonlandırdı. 29 yaşındaki sol bek, 13 Ocak 2016'da Fenerbahçe formasıyla  Türkiye Kupası'nda Giresunspor karşısında gol sevinci yaşadıktan sonra uzun süre  sessiz kaldı. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş'ın B36 Torshavn'ı Vodafone Park'ta 6-0  yendiği maçta fileleri havalandırarak 931 gün sonra bu hasretini bitirdi.
    Pepe yine golle başladı
    Beşiktaş savunması adına bu sezon gol sevinci yaşayan oyunculardan  biri de Pepe oldu.
    Süper Lig'in başlangıç maçı olan Akhisarspor karşısında golünü atan  Portekizli futbolcu, 2017-2018'de olduğu gibi siyah-beyazlı takımın birinci  haftalardaki ilk gollerini atan isim olarak dikkati çekti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Gökhan Gönül Caner Erkin Beşiktaş Pepe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title