Haberler

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Umudunu Sürdürmek İstiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nda Umutlarını Sürdürmek İçin Liverpool Maçından İyi Sonuçla Ayrılmaları Gerektiğini Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nda umutlarını sürdürmek için Liverpool maçından iyi sonuçla ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, orta saha oyuncusu Koray Avcı ile birlikte maçın oynanacağı Anfield Road Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Sağlam, yarın Liverpool ile çok önemli bir maç oynayacaklarını, bundan sonraki maçlara umutlarını taşımaları açısından bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı umduklarını ifade etti.

Liverpool'un kadrosunda önemli yıldızları olan bir takım olduğunu belirten Sağlam, "15 gün önce Liverpool'a karşı nasıl oynanacağını, nasıl kazanılacağını bizim çocuklarımız çok iyi gösterdi. Yarın 15 gün önce yaptığımızı tekrarlamak isteyeceğiz. Liverpool karşısında sadece savunarak, 90 dakikanın bitmeyeceğini iyi biliyoruz. İyi savunma yaparken, topu ön tarafa çıkarmak ve ofansif olarak da iyi oynamak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Umuyorum ki, yarın iyi bir mücadele, iyi bir futbol ve iyi bir sonuçla

Şampiyonlar Ligi'ndeki umutlarımızı ileriye taşıyacağız. Ayrıca sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz bu dönemde camiamıza moral vereceğiz'' dedi.

Anfield Stadı'nın atmosferini bildiklerini ve bu statda Liverpool'a karşı oynamanın zor olduğunu kaydeden Ertuğrul Sağlam, "Geçtiğimiz hafta 50 bin kişinin önünde oynadık. Böyle durumlara alışığız. Liverpool, bulunduğu konum itibariyle kesinlikle kazanması gereken bir maça çıkacak. Dolayısıyla ilerleyen dakikalarda risk alabilir. Bu da bizim için avantaj olabilir'' diye konuştu.

Liverpool karşısına önemli oyuncularından yoksun çıkacaklarını ancak her futbolcunun kendileri için önemli olduğunu söyleyen Sağlam, oynamayacak oyuncuların yerine görev yapacak oyuncuların ellerinden geleni yapacağını ve onlara güvendiğini dile getirdi.

İstanbul'da oynanan Liverpool maçında oyuna sonradan girerek Beşiktaş'a defansına zor anlar yaşatan Crouch'un yarın ki maçta oynaması durumda, bu oyuncu için önlem alıp almayacağı konusundaki bir soruya Sağlam, "Crouch önemli bir oyuncu ve fiziksel avantajını çok iyi kullanıyor. Yarınki karşılaşmada Gökhan Zan'ın da oynayamayacağını düşünürsek bu bir dezavantaj olabilir. Bu nedenle defansı biraz önde kuracağız ve bu dezavantajı ortadan kaldırmaya çalışacağız" şeklinde cevap verdi.

Siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Koray ise, yarın oynayacakları Liverpool maçından iyi bir sonuçla ayrılarak taraftarları mutlu etmek istediklerini ifade ederek, "Liverpool maçından nasıl puan alacağımızı biliyoruz. Taraftarlarımıza yarın yine aynı mutluluğu yaşatmak istiyoruz'' dedi.

Turkcell Süper Lig'in, şampiyonlar Ligi maçlarına oranla daha stresli olduğunu söyleyen Koray, "Anfield Stadı'nın atmosferini biliyoruz. İnönü'de her zaman ateşli taraftar karşısında oynuyoruz. Kariyerimiz için önemli bir maç oynayacağız. Hiçbir bahane bulmadan yarın elimizden geleni yapacağız. Her futbolcu için kalabalık seyirci önünde oynamak avantajdır'' şeklinde konuştu.

(HU-MFS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title