Haberler

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ın kadrosu belli oldu. Yeni transferler Abdoulay Diaby ve Mohamed Elneny de kadroda yer aldı.

Beşiktaş Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyecek oyuncuları açıkladı. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosunda şu isimler yer alıyor:

KALECİLER: Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu

DEFANS: Gökhan Gönül, Douglas Santos, Domagoj Vida, Enzo Roco, Victor Ruiz Torre, Caner Erkin, Pedro Rebocho

ORTA SAHA: Mohamed Elneny, Necip Uysal, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Tyler Boyd, Georges Kevin N'Koudou

FORVET: Burak Yılmaz, Abdoulay Diaby, Güven Yalçın, Umut Nayir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdoulay Diaby Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Meker:

Galatasarayliyim ama bence bu kadro o kadarda kötü degil. Oyuncular gününde olursa bence guruptan çıkar bjk İnşallah

15
5
yanıtYanıtla
ALPBAŞI:

meker her galatasaraylı senin gibi olsa kardeşim keşke biz bu gruptan çıkarız ALLAH ın izniyle

yanıt9
yanıt1
OPÇİNBEY:

alpbaşı yazmış keşke her galatasaraylı senin gibi olsa demiş galatasaraylıların yüzde 95 türk takımlarının uefa da şampiyonlar liginde olmasını ister ama ne yazık ki galatasaray şampiyonlar ligin de oynarken rakib takımın formasını giyen de galatasaraylılar değildir.

yanıt0
yanıt0
ziyaa:

Kadro vasat ve yetersiz, bu kadroyla işleri zor görünüyor.

10
10
yanıtYanıtla
NE YAPTIN ZİYA SEN??:

O KADAR İYİ FUTBOLCULAR VARDI NE OLDUK, FUTBOLCUNUN İSMİ LAZIM DEĞİL, EMEKLİ OLANI HİÇ LAZIM DEĞİL, YÜREĞİ OYNAYAN FUTBOLCULAR HER ZAMAN BAŞARILI OLUR

yanıt3
yanıt1
diyarbakırlı bjk li:

Querejmayı takımdan gönderen bjk ye ihanet etmiştir

3
10
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

bir yürü git, adam takımın ruhunu bozuyordu, yaş olmuş 35 iki şekilde hareket yapıyor diye, maçtan çıkar olay çıkarır, olmadık yere kırmızı kart görer, bitik biriydi gittiğine taraftar olarak seviniyorum

yanıt4
yanıt0
AlpBjk:

Gidebilir hiç sıkıntı değil. Kulüp kimsenin babasının malı değil. Bugüne kadar Şamp. Ligindeki 1 yıl ve sıradan maçlar dışında ne yaptı. Çoğu zaman da takımı eksik bıraktı. Zaten yaşı da kemale erdi.

yanıt5
yanıt0
ERÇOOO:

YETER ARTIK FİKRET BEŞİKTAŞI TERK ET

6
6
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

BEŞİKTAŞ GRUPTAN ÇIKAMAZ KADROYA BAK

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title