Haberler

Beşiktaş'ın Malmö Maçı Kadrosu Belli Oldu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Liginde karşılaşacağı Malmö maçının kadrosu belli oldu. Sakatlığı bulunan Adriano ve Tolga Zengin maçın kadrosunda yer almadı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Liginde Malmö ile deplasmanda oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Sakatlığı bulunan Adriano ve Tolga Zengin maçın kadrosunda yer almadı.

İşte Beşiktaş'ın Malmö kadrosu:

Karius

Utku

Ersin

Gökhan Gönül

Roco

Pepe

Vida

Fatih

Medel

Necip

Tolgay

Oğuzhan

Dorukhan

Quaresma

Lens

Ljajic

Babel

Love

Larin

Mustafa

Caner

Gökhan Töre

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Malmö Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (9)

Ferhat:

Demedi demeyin malmö bunları evire çevire yener :D

1
8
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

baklan dalgana kamil

yanıt4
yanıt0
Ferhat:

hikaye anlatmayın lan çakallar , gs yi tutmuşlarmış . Çok iyi tutuyorsunuz belli oluyor sosyal medyada :D Ben malmö yener dedim çünkü bjk iyi oynamıyor nitekim de öyle oldu

yanıt0
yanıt0
Ferhat:

Ulan soytarılar gs den başka başarı getiren kulup mu var avrupa da , kırın dizinizi oturun evde adamın asabını bozmayın .

yanıt0
yanıt0
Yeniçeri:

Bir Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaş’a başarılar diliyorum. Ben Avrupa’da hangi Türk takımı olursa olsun sonuna kadar destekliyorum oyüzden saçma sapan yorumlar yazmayın ülkenin acil puana ihtiyacı var

7
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Bir Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaş’a başarılar diliyorum

6
0
yanıtYanıtla
Malmölü Tinerci:

Malmömüz zayıf rakibine acımaz ve bjkyi haşat eder. En böyük Malmö başga böyük yok. .

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

galata her tulu yenilir diyenler 1 like

1
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Ulan biz nasıl insanlarız elin ülkesi dört takımla şampiyonlar ligine 4 takımla uefa avrupaliginde biz bir birimizi yiyelim geçen yıl Beşiktaş Avrupa’da her gol attığında hop oturup hop kalktım peşin peşin söyleyeyim Galatasaray taraftarı yım saçma sapan yorumlar yazmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title