Haberler

Beşiktaş, Bernard Mensah'ı kapıyor!

Güncelleme:

Beşiktaş, Kayserispor forması giyen Bernard Mensah'ın transferini bitiriyor. 25 yaşındaki oyuncu, Adebayor'un takımdan ayrılmasının ardından Kayserispor yönetimiyle görüşerek Beşiktaş'a gitmek istediğini belirtti.

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Bernard Mensah transferinde sona yaklaştı. Ajans Beşiktaş'ın haberine göre İstanbul'da oynanan Beşiktaş- Kayserispor maçının öncesinde iki takımın yedikleri yemekte konu masaya yatırılırken, siyah-beyazlı ekibin yöneticileri, "Mensah ile yakından ilgileniyoruz. Eğer siz de uygun görürseniz kadromuza katmak isteriz. Ayrıca Abdullah hocamız Nurettin ile yakından ilgileniyor. Nurettin için de ciddiyiz." dediler.

Beşiktaş, Bernard Mensah'ı kapıyor!

"MÜSAADE EDERSENİZ GİTMEK İSTERİM"

Kayserispor ekibinin yöneticileri ise "Mensah konusunu oyuncu ile görüşüp size bildireceğiz. Nurettin ise genç bir oyuncu. Bu konuda Bülent hocamızdan bir rapor isteyelim." şeklinde cevap verdiler. Bu görüşmenin ardından Mensah ile görüşerek Ganalı oyuncunun görüşlerini soran sarı-kırmızılı yöneticiler, "Adebayor ayrıldı. Takımda çok anlaşacağım biri kalmadı. Takımın hedefleri de çok yukarılar değil. Müsaade ederseniz gitmek isterim" cevabını aldılar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Beşiktaş Adebayor Ajans Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

vatandaş:

ligde 1 tane oyuncu var o da bjk ye gitmesin be aga alooo Mustafa cengiiz duy sesimizi

3
2
yanıtYanıtla
BJK ADVERS:

MENSAH BEŞİKTAŞ''A yakışacak bir futbolcu gelmesini çok isterim , Dorukhan''ın iyileştikten sonra formunun ne olacağı belli değil , Atiba yaşlandı , böyle bir futbolcu hemde kendisi de istiyor bence kaçırmayacak bir fırsattır derim !

2
1
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

''''Adebayor takımdan ayrıldı, takımda anlaşacağım bir yok'''' ne demek? Ayrıca Adebayor bu takıma ne zaman geldi? Sen ne zaman geldin? Başka bahane bul kendine. Misal paramı alamıyorum gibi. . .

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

alamıyor zaten tff ye şikayet etti

yanıt1
yanıt0
ziyaa:

Batan geminin malları bunlar. . .

2
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Düşeceklerini anlayınca pıtır pıtır gidiyolar . Hehhe

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title