Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın Şampiyonluğundan Sonra Yaylaya Çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın şampiyonluğuna şahit olmamak için memleketinin yaylalarına çıktı.

Şampiyonluğun en önemli adayı olarak başlayan ancak hiç umulmadık şekilde 4. sırada kalan Beşiktaş'ta, bu durum şüphesiz en çok başkan Fikret Orman'ı üzdü.

Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; camia kaçan şampiyonluğun hayal kırıklığını yaşarken soluğu Artvin'de alan başkan Fikret Orman'ın apar topar bu şehre gitmesinin nedeni de ortaya çıktı. Orman'ın, Galatasaray'ın 21. şampiyonluğuna şahit olmamak için kendisini memleketinin yaylalarına attığı belirtildi. Siyah-Beyazlı takımın Sivas ile oynadığı son maça gelmeyen Orman, Sarı-Kırmızılı takımın şampiyonluk kutlamalarına İstanbul'da yakalanmamak ve hatta televizyonlarda bile görmemek için Artvin'in Hopa ilçesinin yaylarına çıkarak dünya ile bağlantısını kopardı.

ŞENOL GÜNEŞ İLE TOPLANTI YAPTI

İletişim cihazları ile de ilgisini kesen, telefonların bile çekmediği ıssız doğada arkadaşları ile gezen başkanın moralinin bozuk olduğu ve arkadaşlarına "Her şey bizim lehimizeydi ama bir anda değişti. Şampiyonluğu elimizle verdik " dediği öğrenildi. Öte yandan sezonu hesapta olmayan bir yerde tamamlayan Siyah-Beyazlılar'da Artvin'den dönen başkan Fikret Orman'ın 2 gün içinde teknik direktör Şenol Güneş ile toplantı yapıp yeni sezon için değerlendirmelerde bulunacağı belirtildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Galatasaray Habertürk Artvin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

CAN DEP:

Bir Cim Bomlu olarak en begendigim başkan tartismasiz Aziz başkandir, Allah sağlık selamet versin Aziz baskan bir iki dönem daha baskan kalirsa Cim Bom,un beşini yıldıza takmasi kuvetle ihtimaldir..

16
2
yanıtYanıtla
HIRBO:

AZİZ BAŞGAN BİZİM EŞBAŞKANIMIZ ALLAH ONA UZUN ÖMÜRLER VERSİN ONU SEVİYORUZ

yanıt5
yanıt0
Ferhat:

Yahu kendi kendinizi rezil ediyorsunuz dalga geçeceğim diye , Ali Koç değil bile gates gelse feneri kurtaramaz . Gs nin başarısı başkalarının başarısızlığından değil , kendi başarısının çok olmasından kaynaklanıyor . Ali Koç olsa ne olacak sanıyırsunz şu puanı yine zor toplarlar

yanıt4
yanıt0
BjkLee:

Siz kardeşsiniz kavga etmeyin. .

yanıt1
yanıt0
EN BÜYÜK BJK:

Gerçektende aziz yıldırımın,yıldırım demirörenin ve hakemlerin gs,nin şampiyonluğunda katkısı fatih terimden fazla

4
9
yanıtYanıtla
5iktaş:

Yav he he

yanıt2
yanıt1
HIRBO:

HİÇ BİR BJKLİ GSNİN ŞAMPİYONLUĞUNDAN DAĞA ÇIKMAZ SONUÇTA ŞAMPİYON CİMBOM OLDU FENEV OLSAYDI DAĞA ÇIKARDI FENEV BJKNİN PSİKOLOJİSİNİ BOZDU ŞENOL GÜNEŞ OLAYLARI FALAN FENERASYONUN OYNADIĞI TİYATRO DAHA Bİ SÜRÜ ŞEY

9
2
yanıtYanıtla
Fenebahcemmmmm:

Fuko bence magaraya cikmis olsaydin 8tas icin en dogru olani yapmis olurdun bu sene ne tff nede hakemler kurtarabildi 8tasi karizman yerle bir oldu asla birdaha ihlah olmazsin yazlik kislik erzakinida al Yanina fukoooooooooo

2
7
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Dogru soyluyorsun namaglup ciktinizda elin ogluda iki macta 8tas yapti onu niye yazmiyorsun teneke guruptan cikmak kolay onemli olan zoru basarmak ( karakartal rumuzlu )

yanıt1
yanıt0
FİKOCAN:

fiko bence Galatasarayın şampiyonluğunu görmemek için değil memleketinin dağlarında kayış yağlamaya çıkmış olması. Biliyorunuz 50 sinden sonra adam ergen oldu :)

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title