Haberler

Beş Senede Bir Çocuk İstiyorum

Onu Sadece Güzel Giyinen, Gezip Dolaşan Bir Kadın Olarak Nitelendirmek Büyük Haksızlık Olur. Etel Baler, Hayata Bakışı, Yaşam Biçimi ve İlgi Alanları ile Çok Yönlü Bir Profil Çiziyor.

ONU SADECE GÜZEL GİYİNEN, GEZİP DOLAŞAN BİR KADIN OLARAK NİTELENDİRMEK BÜYÜK HAKSIZLIK OLUR. ETEL BALER, HAYATA BAKIŞI, YAŞAM BİÇİMİ VE İLGİ ALANLARI İLE ÇOK YÖNLÜ BİR PROFİL ÇİZİYOR.

En iyi giyinen isimler arasında ilk sıralarda olan Etel Baler'in renkli yaşamına bir yolculuk yaptık.

İşte Etel Baler'in yaşamından kesitler.

HELLO!: Yaşam serüveniniz?

Etel Baler: İstanbullu'yum. Nesillerdir kültüre çok önem veren, çok lisan konuşan bir aileden geliyorum. Annemle babamın hiç kavga ettiğini görmedim, hala el ele dolaşırlar. Ben Notre Dame de Sion'u bitirdikten sonra ekonomi okudum. Üniversiteden sonra iki sene çok sevdiğim Latince sanat tarihi dersleri aldım. 22 yaşında Robert'le evlendim. İkimiz için de hayatın anlamı kendimizi geliştirmektir. En büyük hobim dil öğrenmek; çok iyi Fransızca, İnglizce ve İtalyanca bilirim.

HELLO!: Eşiniz ile nasıl tanıştınız?

E. Baler: Zaten hep aynı ortamların içindeydik. O beni çok beğeniyormuş. Altı ay tanışmak için uğraştı, tanıştıktan sonra arkadaş olarak görüşmeye başladık. Yaz tatilimde babamla Köln'de bir fuara katılımcı olarak gitmiştim. Beni aradı 'Akşam yemeğe çıkalım' dedi. Ben Almanya'dayım deyince 'Ben de' dedi. Meğer İstanbul'daymış ama 'Süper! Rekabetsiz ortam!' diye ilk uçakla gelmiş. Seyahat dönüşü görüşmeye başladık. Bir sene sonra nişanlandık. Nişandan bir sene sonra da evlendik.

HELLO!: Sizi birbirinize bağlayan o gücün içini neler dolduruyor?

E. Baler: Eşim her zaman bana çok saygı gösteren ve güvenen biri olmuştur. Bu da ona olan hayranlığımı ve bağlılığımı her geçen gün arttırdı. Robert bir dahidir, inanılmaz akıllı, çalışkan, başarılı, hoşgörülü, dürüst ve iyi niyetli bir insan. Ama ilk anda en çok etkilendiğim olay eğitimi ve efendiliği oldu. Robert Kolej, Duke Endüstri Mühendisliği, NBA...

'Eh olmuş' dedim. Bugüne kadar kimse hakkında kötü bir söz söylediğini duymadım ve kimsenin de onun hakkında kötü düşündüğünü görmedim.

HELLO!: Ortak zevkleriniz?

E. Baler: Birlikte seyahate çıkmaktan büyük zevk alırız. Müzelere, konserlere,

bienallere gideriz. Benim antika sevgimi paylaşır, müzayedelere gideriz. Birlikte spor yaparız. İkimiz de öğrenmeye çok meraklıyız. Ben İtalyanca öğrenirken, öğrendiklerimi akşam ona öğretiyordum. Sırf benden duyduklarıyla şimdi müthiş konuşuyor. O saatlerce piyano çalar, ben de zevkle dinlerim.

HELLO!: Tabii evliliklerde iyi gün olduğu gibi iki tarafın uzlaşamadığı konular da olur. Siz böyle durumları nasıl aşarsınız?

E. Baler: Çok uyumluyumdur, tartışma sevmem. Açıkçası pek uzlaşmamazlık olmuyor. Mutlaka anlaşacak ortak bir nokta buluyoruz. Sevginin her tür uzlaşmazlığın üstesinden geldiğine inanıyorum.

HELLO!: Yaşamdan beklentileriniz neler?

E. Baler: Her beş senede bir çocuk doğurmak istiyorum. Beş sene ara diyorum çünkü her birinin keyfini çıkararak büyütmek isterim. Psikoloji master'ı yapmak ve Japonca öğrenmek istiyorum. Tabii 'Homo proponit sed Deus disponit' yani "İnsan teklif eder, ama Allah düzenler." Kısmetse demek lazım. Tüm ailem ve sevdiklerimle sağlıklı, huzurlu, uzun bir yaşam sürmek istiyorum.

Bu ilginç röportajın devamını HELLO dergisinde okuyabilirsiniz...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title