Haberler

BBP Genel İstişare Toplantısı

Büyük Birlik Partisi (bbp) Genel Başkanı Yalçın Topçu, 'Artık İsrail'in Çete Devleti ve Onun Terörist Hükümeti, Bütün Dünyadaki İyi İnsanlarla Kavga Etmek Zorundadır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, 'Artık İsrail'in çete devleti ve onun terörist hükümeti, bütün dünyadaki iyi insanlarla kavga etmek zorundadır. ve bu kavgadan başarılı çıkması mümkün değildir' dedi.

Topçu, partisinin Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen Genel İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, İsrail'in saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara dünyadaki bütün iyi insanlar adına rahmet diledi.

İsrail'in artık dünyadaki bütün iyi insanların gözünde terörist bir devlet olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti devleti ve vatandaşları üzerinden dünyaya açtığı savaşta yalnız kaldığını ifade eden Topçu, 'Akdeniz'de dökülen Müslüman Türk kanıyla birlikte artık Filistin ve Gazze davası hattı olmaktan çıkmış, sathı bir noktaya gelmiştir. Bu satıh bütün dünyadaki iyi insanların, vicdanlı insanların yaşadığı satıhtır. Artık İsrail'in çete devleti ve onun terörist hükümeti, bütün dünyadaki iyi insanlarla kavga etmek zorundadır. ve bu kavgadan başarılı çıkması mümkün değildir.'

Gazze'ye yardım götüren filoda Alperen Ocakları'nı temsilen bulunan Halis Akıncı'nın da salonda olduğunu söyleyen Topçu, yanına gelen Akıncı'yı alnından öperek, 'Tıpkı Alparslan'ın Romen Diyojen'e, Fatih'in Bizans önlerinde yaptığı gibi bıyığı daha terlememiş. Sizin adınıza alnından öpüyorum' diye konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili de Topçu, 'Akıllarda ve vicdanlarda zerre şüphe kalmayıncaya kadar bu olayın peşini bırakmayacağımıza dair 1 milyon Muhsin Yazıcıoğlu, namus ve şeref üzerine ant içmiş durumdadır' diye konuştu.

- ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ-

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, referanduma sunulan anayasa değişikliği paketini, eksiği ve gediğiyle sivil bir çaba olarak gördüklerini ve BBP olarak 'evet' verme kanaatinde olduklarını söyledi.

Topçu, bu konudaki son kararın bugünkü istişare toplantısında çıkacağını belirterek, 'Şimdi buradan neticeyi tamama bağlayacağız ve dönüp millete 12 Eylül çetesinin yanında olup olmadığımızı hep beraber alacağımız kararla millete beyan edeceğiz. Bugün buradan bu çıkacak' dedi.

Topçu'nun konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Gazze'ye yardım götüren filoda bulunan Halis Akıncı ise başlarından geçenleri anlatarak, 'Sabah namazı vaktinde İsrail askerlerinin saldırısına uğradık. Saldırı sırasında biz zaten geminin üst bölgesindeydik. Helikopterle indirme yapılan bölgedeydik. Birçok arkadaşımız şehit oldu' dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

(DOĞ-SU) - SİVAS

Kaynak: AA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title