Haberler

Bayram Fiyatları Belli Oldu!

Kurban Bayramı'nda Otellerde Sahne Alacak Sanatçılar Fiyatlarını Belirledi. Bu Yıl Antalya ve Kıbrıs'ta İki Konser Verecek Olan Sibel Can 200 Bin YTL, Ebru Gündeş 160 Bin YTL Kazanacak.

KURBAN BAYRAMI'NDA OTELLERDE SAHNE ALACAK SANATÇILAR FİYATLARINI BELİRLEDİ. BU YIL ANTALYA VE KIBRIS'TA İKİ KONSER VERECEK OLAN SİBEL CAN 200 BİN YTL, EBRU GÜNDEŞ 160 BİN YTL KAZANACAK.

Kurban Bayramı'nda sahne alacak sanatçılar fiyatlarını belirledi. Liste başını 200 bin YTL ile Sibal Can çekiyor!

SİBEL CAN

Bayramda Antalya ve Kıbrıs'ta sahneye çıkacak Sibel Can bu iki programdan toplam 200 bin YTL kazanacak. Bayramın ilk akşamı Antalya Kemer'deki bir otelde tatilcilere şarkılarını söyleyecek sanatçı, bayramın üçüncü gecesi Kıbrıs Jasmine Court Otel'de sahneye çıkacak.

EBRU GÜNDEŞ

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş bayramın ikinci geccesi Belek'te, üçüncü geccesi Lara'daki otelde sahneye çıkacak. Şarkıcı bu iki konser karşılığında toplam 160 bin YTL kazanacak.

PETEK DİNÇÖZ

Bayramda Antalya'da iki gün üst üste sahneye çıkacak bir diğer isim de Petek Dinçöz. Dinçöz'ün hangi otellerle anlaşma imzaladığı henüz açıklanmazken, ünlü şarkıcının bu iki iş karşılığında toplam 120 bin YTL kazanacağı öğrenildi.

DEMET AKALIN:

Çeşme, Antalya ve İstanbul'da üç ayrı konser verecek olan Akalın toplam 100 bin YTL kazanacak. Ekstralardan en çok para kazanan unvanını alan sanatçı 'O kadar çok kazanıyorum ki paramı nereye harcayacağımı bilemiyorum' diyor.

GÜLŞEN

Bayramın ikinci geccesi Antalya Side'deki otelde çıkacak olan Gülşen, üçüncü günün akşamı ise Afyon'daki tesislerde tatilcilere şarkı söyleyecek. Şarkıcı bu iki konserinden toplam 45 bin YTL kazanacak.

SEDA SAYAN

Ekranların en yüksek reytingli sabah programını sunan Seda Sayan, Kurban Bayramı'nda Kemer'de sahne alacak.. Sayan bu çalışması karşılığında 80 bin YTL ücret alacak.

DİĞERLERİ NE KAZANACAK? ..

Serdar Ortaç 60 bin YTL ..

Deniz Seki 50 bin YTL ..

Bengü 30 bin YTL ..

Lerzan Mutlu 40 bin YTL ..

Ziynet Sali 25 bin YTL

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title