Haberler

    Bayern Münih Kaldığı Yerden: 0-2

    Bundesliga'da ikinci yarının açılış maçında Borussia Mönchengladbach'a konuk olan Bayern Münih, rakibi karşısında rahat bir galibiyet elde etti.

    Ligin renkli flaş takımlarından Borussia Mönchengladbach'a konuk olan Bayern Münih, rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek ligin ikinci yarısına da iyi başlarken, galibiyet serisini de 9 maça çıkarttı.

    Maça fırtına gibi başlayan konuk ekip, 6. dakikada gole yaklaştı. Müller'in pasnda ceza sahasına sokulan Götze'nin vuruşunda top direkten geri geldi.

    Bu pozisyonun hemen bir dakika sonrasında ise genç yıldız bu defa affetmedi. Sağ kanatta topla buluşan Müller'in içeri çevirdiği topun gelişine ceza sahası içi sağ çaprazda şık bir vuruş yapan Götze, takımını öne geçirdi: 0-1. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

    İkinci yarıda da oyunun genel olarak kontrolünü elinde tutan Bayern Münih, 53. dakikada farkı ikiye çıkarttı. Xhaka'nın ceza sahası içinde topa elle müdahele etmesiyle kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Müller, Ter Stegen'in soluna doğru yaptığı sert vuruşla fileleri havalandırdı: 0-2.

    Golden sonra Borussia Mönchengladbach ataklarını sıklaştırdı. 64. dakikada ani gelişen ev sahibi takım atağında Kramer'ın pasında sağdan ceza sahasına sokulan Herrman sert bir vuruş yaptı ama top direkten geri geldi.

    Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda üç puan Bayern Münih'in oldu.

    Bayern Münih bu galibiyetle puanını 47'ye yükseltirken, Borussia Mönchengladbach ise 33 puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Borussia Mönchengladbach Bayern Münih Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title