Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 22. haftasında konuk ettiği Alman ekibi Brose Bamberg'i 77-69 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'un başantrenörü Zeljko Obradovic, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 22. haftasında konuk ettiği Alman ekibi Brose Bamberg'i 77-69 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'un başantrenörü Zeljko Obradovic, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bizim için önemli bir maçtı. Müsabakaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Maç içinde çok fazla inişler çıkışlar oldu. Son dakika niye böyle oynadık anlamadım, kazandık ama daha farklı kazanabilirdik. Brose Bamberg çok iyi bir takım. Özellikle ilk yarıda savunmayı çok farklı oynadılar. Bizim için önemli bir galibiyet oldu." dedi.

Sarı-lacivertli taraftarların sosyal medyadan "Obradovic'in doğum günü, çocuklarımıza gelecek olsun" sloganıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfına destek olmak için başlattığı sosyal sorumluluk projesinin hatırlatılması üzerine Sırp başantrenör, "Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir şey, kalbimin en güzel yerinden yardım etmek isterim." diye konuştu.

Brose Bamberg cephesi

Brose Bamberg Yardımcı Antrenörü Ilias Kantzouris, iyi mücadele ettiklerini ama bunun galibiyet için yeterli olmadığını dile getirdi.

Zor bir maç oynadıklarını ifade eden Kantzouris, "Zor olacağının bilincindeydik çünkü şampiyon bir takıma karşı oynadık. Sorunlarımız vardı bu şekilde oynamak daha zordu. Maçın içinde kalmak için normalde yapmadığımız savunmaları yaptık. Şanslıydık, çünkü o arada Fenerbahçe Doğuş atışlar kaçırdı. Genel olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları Zeljko Obradovic Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title