Haberler

Basketbol: Nba

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) 3 maç oynandı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) 3 maç oynandı.

Son 5 maçta skorer kimliğinden çok pasör yönüyle öne çıkan Kobe Bryant'ın takımı Los Angeles Lakers, Detroit Pistons'ı deplasmanında 98-97 yenerek son 6 maçındaki 5'inci galibiyetini aldı.

Lakers Başantrenörü Mike D'Antoni'nin bir süredir yedek oturttuğu İspanyol pivot Pau Gasol, sağ omzundaki sakatlıktan ötürü kadroda yer alan ancak süre almayan Dwight Howard'ın yerine ilk 5'te başladı. Gasol, 23 sayı ve 10 ribaund ile sahanın en skorer ismi oldu. Kobe Bryant, 18 sayı ve 5 asistle oynarken, Steve Nash 11 sayı, 5 ribaund ve 10 asist ve Earl Clark 17 sayı ve 10 ribaundla

"double double" yaptı.

Pistons'da pivot Greg Monroe'nun, 20 sayı ve 12 ribaund ve yedek guard Will Bynum'un 18 sayı ve 10 asistle "double double" yaptığı maçta, çaylak oyuncu Andre Drummond ise kenardan gelerek 9 sayı, 11 ribaund ve 4 blok üretti.

Los Angeles şehrinin diğer takımı Clippers ise Doğu takımlarından Boston Celtics'e konuk oldu. Celtics, yıldız oyuncusu Paul Pierce'ın 22 sayı ve 5 ribaundla öne çıktığı karşılaşmayı, 106-104 kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Celtics'de All-Star uzun Kevin Garnett 12 sayı ve 5 asist kaydetti. Celtics'in yedek oyuncuları Jason Terry 13 ve Jeff Green ve Leandro Barbosa 14'er sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

Ligin elit oyun kurucularından Chris Paul'ün yokluğunda son 7 maçın 5'ini kaybeden Clippers'da ise All-Star forvet Blake Griffin 20 sayı, 11 ribaund ve 5 asistle geceyi tamamlarken, Paul'ün boşluğunu doldurmaya çalışan Eric Bledsoe'nun 23 sayı, 7 ribaund ve 10 asist ve benchten oyuna giren Jamal Crawford'ın 23 sayı ve 6 asisti galibiyete yetmedi.

-Heat, Raptors'ı deplasmanda mağlup etti-

Doğu Konferansı'nın lideri Miami Heat, Doğu'da playoff bileti alabilmek için uğraşan ve kadrosunu Rudy Gay ile güçlendiren Toronto Raptors'ı deplasmanda 100-85 yendi.

Heat'in "yıldız üçlüsü" LeBron James 30 sayı, 8 ribaund ve 7 asist, Dwyane Wade 23 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve 3 top çalma ve Chris Bosh 28 sayı ve 5 ribaundla galibiyetin mimarları oldu.

Raptors cephesindeyse 29 sayı ve 3 top çalmayla oynayan Rudy Gay ve 27 sayı kaydeden Demar DeRozan'ın gayreti mağlubiyeti önleyemedi.

NBA'e 8 maçla devam edilecek.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Detroit Pistons Kobe Bryant Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title