Haberler

Başkan Yardımcısı Büyükgöz: Kimseyle Husumetim Yok

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Dün Gece Evine Giderken İki Kişinin Saldırısına Uğrayan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz'ün Anadolu Sağlık Merkezi'ndeki Tedavisi Sürüyor. Yaşadıklarını Anlatan Büyükgöz, 'Kimseyle Bir Husumetim Yok. Daha Önceden de Takip Edilmediğimi Düşünüyorum. Saldırının Sıradan Bir Gasp Olayı Olduğu Kanaatimdeyim' Dedi.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, dün gece evine giderken iki kişinin saldırısına uğrayan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz'ün Anadolu Sağlık Merkezi'ndeki tedavisi sürüyor. Yaşadıklarını anlatan Büyükgöz, ''Kimseyle bir husumetim yok. Daha önceden de takip edilmediğimi düşünüyorum. Saldırının sıradan bir gasp olayı olduğu kanaatimdeyim'' dedi.

Gebze Kocatepe Mevkii'nde seyir halindeyken önce arkasından gelen otomobilin çarptığı daha sonra da otomobilin içersinden inen iki kişi tarafından saldırıya uğrayan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz'ün Anadolu Sağlık Merkezi'ndeki tedavisi sürüyor. AKP Gebze İlçe Başkanı M. Ali Okur, belde belediye başkanları, AKP'li yöneticiler gece hastaneye gelip Büyükgöz ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker de olay sonrası Gebze'ye gelip Büyükgöz'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başından geçen olayları şöyle anlatan Büyükgöz, ''Ben 30 kilometre hızla akşam evime gidiyordum. Bayramoğlu Kocatepe virajına geldiğim sırada arkadaki araç benim aracıma çarptı. Ne olduğunu anlamak için durup ön kapıyı hafif bir şekilde açtım. Çarpan araçtan inen iki kişi yanıma gelip 'Niye önüne bakmıyorsun' diyerek yüzüme tekme atmaya başladı. Yüzüme aldığım darbelerle kısa süreli baygınlık geçirdim. Kendime geldiğimde cep telefonumu çıkarmaya çalıştım. Cep telefonum elimdeyken koluma vurarak cep telefonumu düşürdüler. Sonra diğeri telefonumu aldı. Bu sırada aracın kontağını çevirdim. Ve bir an ellerinden kurtulup gaza bastım. Yaklaşık 500 metre sonra beni takip etmediklerini anlayınca durumu ikinci telefonumdan Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan'a anlattım.''

'KİMSEYLE HUSUMETİM YOK'

Hiçkimseyle arasında husumeti bulunmadığını söyleyen Zinnur Büyükgöz, ''Kimseyle bir husumetim yok. Daha önceden de takip edilmediğimi düşünüyorum. Saldırının sıradan bir gasp olayı olduğu kanaatimdeyim'' dedi.

İKİ KİŞİ TEŞHİS EDİLDİ

öte yandan saldırıyla ilgili araştırmalarını sürdüren Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırı olayına karıştıkları iddia edilen iki şüpheli üzerinde duruyor. Aynı bölgede bir hafta önce beyaz renkli oto çaldıkları belirlenen henüz ismi açıklanmayan iki kişinin fotoğrafları Büyükgöz'e gösterildi. Hastanede fotoğrafları inceleyen Büyükgöz fotoğraftaki kişilerin yüzde 80 ihtimalle kendisine saldıranlar olduğunu söyledi. Polis olayla ilgili araştırmalarını devam ediyor.

Şenol AYDIN/GEBZE (Kocaeli), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title