Haberler

Başkan ve Terim arasında ilginç diyalog: Adnan Polat'ın süpürgecisi değilim!

Güncelleme:

Fatih Terim'in Florya'da Başkan Mustafa Cengiz'le sohbetinde, "Beni görevden alacakmışsınız, hatta seçimde Adnan Polat'a destek verecekmişsiniz" şeklinde dediği, Cengiz'in de, "Sen de biliyorsun ki Fatih hocam, seni görevden almayacağım. Böyle bir şey olamaz. Ayrıca kimin aday olacağı beni ilgilendirmez, ben Adnan Polat'ın süpürgecisi değilim" karşılığını verdiği iddia edildi.

Galatasaray'ın Başkanı Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in Florya'daki sohbet esnasında konuşulanlar ortaya çıktı. Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Başkan'ın Terim'e onu 'görevden almayacağına' dair bir söz söylediğini yazdı. Ayrıca Cengiz, 'Haysiyet' açıklamasıyla ilgili düzeltmesini Tüzemen aracılığıyla yaptı. Cengiz'le sohbet eden Levent Tüzemen de köşesinde o diyalogun detaylarını verdi.

İşte o yazı:

"TERİM İSTİFA ETMEZ"

Fatih Terim, Galatasaray'dan üç defa ayrıldı ama istifa etmedi. Dördüncü gelişinde Galatasaray taraftarına bir söz verdi. Ben Terim'in istifa edeceğini düşünmüyorum. Bana bir bilgi geldi... Terim, Florya'da sohbet ederken, Başkan Mustafa Cengiz'e, "Beni görevden alacakmışsınız" diye sormuş ve "Hatta seçimde Adnan Polat'a destek verecekmişsiniz" demiş. Cengiz de Terim'e yönelik, "Hocam sen de biliyorsun ki seni görevden almayacağım. Böyle bir şey asla gündemimde yok ve olamaz da. Ayrıca bir şey hatırlatayım, seçimde kimin aday olacağı beni ilgilendirmez. Üstelik ben Adnan Polat'ın süpürgecisi değilim" karşılığını vermiş. Zaten seçim kulislerine baktığın zaman bütün başkan adayları Terim kozunu kullanmaya çalışıyorlar."

"ALBAYRAK'I İSTEMEZLER"

Albayrak çok iyi bir Galatasaraylı. Yaşam tarzında bile Galatasaray'ın zaman zaman ailesinin önüne geçtiğini söyleyebilirim. Albayrak'ın başkan adayı olacağını düşünmüyorum. Eski başkanları ziyaret etmesi doğrudur, ekonomik olarak da çok güçlüdür, Galatasaray'a kasa kolaylıkları da sağlar ama Galatasaray camiasının Albayrak'ı başkan olarak gündemde tutacağını düşünmüyorum.

"BANA HAKARET EDİYORLAR!"

Mustafa Cengiz, Tüzemen'e, "Söylediklerimi bir daha dinlensin. Çünkü ben oyunculara 'Haysiyetsizsiniz, şerefsizsiniz' demedim. Galatasaray Kulübü'nde oynuyorsanız, sahaya yüreğinizi koyarak oynayacaksınız yorumunu yaptım. Medyada çok büyük ahlaki bir erozyon ve çöküş var maalesef. Doğru insanlar ve davranışlar bu ahlaksız saptırma ortamına uygun olmuyor. Kısa planda dürüstler kaybedebilir, ancak uzun vadede kazanan her zaman doğruluk ve dürüstlük olacaktır" diye konuştu.

Başkan ve Terim arasında ilginç diyalog: Adnan Polat'ın süpürgecisi değilim!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mustafa Cengiz Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title