Haberler

Başkan Tanır, şampiyonluk pastasını kesti

Güncelleme:

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 2019-2020 Süper Amatör Ligi A Grubu'nda ligi birinci tamamlayarak şampiyon olan Kestel Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün kutlama törenine katıldı.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 2019-2020 Süper Amatör Ligi A Grubu'nda ligi birinci tamamlayarak şampiyon olan Kestel Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün kutlama törenine katıldı. Törende konuşan Başkan Tanır, "İnandığınız zaman başarı bir şekilde geliyor. Ben takımımıza inandım, bu takımdan hiçbir zaman şüphe etmedim" diye konuştu.

2019-2020 Süper Amatör Ligi A Grubu'nda ligi birinci tamamlayarak şampiyon olan Kestel Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başarısı sebebiyle, kutlama töreni ve yemeği düzenlendi. Törene, Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Jandarma Komutanı Can Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, AK Parti İlçe Başkan Vekili Osman Ulutaş, Milliyetçi Hareket Partisiİlçe Başkanı Tarkan Toraman, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hatice Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Elüstü, Kestel Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kenan Çiftçi, Daire Amirleri ve sporcular katıldı. Sporcular, protokol mensuplarını meşale ve marşlarla karşılarken ortaya renkli görüntüler çıktı. Protokol üyeleri ve sporcular, yemeğinin ardından şampiyonluk pastasını keserek, şampiyonluk zaferini kutladı. Törende konuşan Kestel Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kenan Çiftçi, "Çıktığımız bu yolda bizlere inanan, güvenen, destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere bu şampiyonluk gururunu yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah, önümüzdeki yıllarda, daha güzel imkanlarla, daha güzel başarılar elde edeceğiz" dedi.

Şampiyonluk sevincini Kestel'e yaşatan sporcuları, yönetimi ve teknik ekibi tebrik eden Belediye Başkanı Önder Tanır, "Bir yola çıkarken kenetlendiğiniz zaman, inandığınız zaman başarı bir şekilde geliyor. Ben takımımıza inandım, bu takımdan hiçbir zaman şüphe etmedim. İyi bir takım, iyi bir yönetim, iyi bir teknik ekip kadrosu oluştu. Netice gösterdi ki, ligi lider olarak bitirdik. İnşallah, önümüzdeki sene BAL Ligi'nde aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Önümüzdeki yılın, bu yıldan daha güzel olması umuduyla, tüm sporcu kardeşlerimi, yönetimimizi, teknik ekibimizi, bu zaferde kimin en ufak emeği varsa, herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum " diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Önder Tanır Kestel Tanır Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title