Haberler

Başkan Mescier'den Teşekkür

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Türkiye Bankalar Birliği'nin kredi borçlarının vadelendirilmesine yönelik tavsiye kararını olumlu karşıladığı ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Türkiye Bankalar Birliği'nin kredi borçlarının vadelendirilmesine yönelik tavsiye kararını olumlu karşıladığı ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Mescier, yaptığı yazılı açıklamada, borç yapılandırmasında büyük firmalara tanınan başvuru imkanının KOBİ'lere de tanınmasını sağlamak, aynı zamanda firmaların yaşadığı sorunlara çözüm bulmak, reel sektöre destek olmak, bankacılık sektörünün yaşadığı sorunları ve bu sorunları giderecek çözümleri üretmek, üyelerin uygun faizlerle finansmana erişimini sağlamak, ekonomik konuları istişare etmek amacıyla bazı banka genel müdürlerine bir dizi ziyarette bulunduklarını belirtti.

Mescier, şunları kaydetti:

"Bu bağlamda Türkiye Bankalar Birliği'nin ekonomik faaliyetlerin desteklenmesine ilişkin tavsiye niteliğindeki kararına göre, bankalar ve diğer finansal kuruluşlara toplam nakit kredi borcu 15 milyon liranın altında olan işletmelerden belli şartları sağlayanlar için vadesi gelen taksitleri 24 aya kadar vade yapabilme kararı alınmıştır. İş dünyası ve reel sektörün kredi borç ödemelerinin yapılandırılmasına ilişkin bu hamle önemli nitelikte olup ilimizdeki bankaların da bu karara destek vermesi iş adamlarımıza yeni kolaylıklar sunacaktır. Bu yaklaşımlarından dolayı Türkiye Bankalar Birliği'ne teşekkür ederim."

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Bankalar Birliği Karabük Mescier Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title