Haberler

Başkan Çakır’a Engellilere Yönelik Hizmetlerinden Dolayı Plaket

Güncelleme:

Sakatlar Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a, Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun Tarafından, Engellilere Yönelik Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Plaketi Verdi.

3 Haziran Perşembe günü gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra bazı belediye meclis üyeleri ve engelli vatandaşlar katıldı.

Şube Başkanı Koyun: Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum…

Ziyarette konuşan Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın göreve gelmesiyle birlikte engelli vatandaşların sorunlarının bir bir çözüldüğünü söyledi.

Şube Başkanı Koyun, "Engellilerin ulaşım konusunda çektiği sıkıntılarımızı bilen başkanımız, önce 2 adet, daha sonra da aldığı 9 toplu taşıma aracıyla ulaşım problemimizi çözdü. Daha sonra 2 tane asansör tertibatı olan özel araç alarak, engelli vatandaşlarımızı istediği her yere ulaştırma mutluluğunu yaşattı.

Bunlarla da kalmayıp maddi, manevi hiçbir desteğini esirgemedi. Malatya da yaşayan bütün engelliler adına kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çakır: Engelsiz bir Malatya için var gücümüzle çalışacağız…

Aldığı plaketin kendisi için çok anlamlı ve önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, insan ayrımı yapmadan hizmet ürettiklerini, engelsiz bir Malatya için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Başkan Çakır, "Toplu taşıma araçlarına belli bir kalite getirdik. Bu kaliteyi daha yükseklere çekeceğiz. Yaptığımız bütün planlamalarda ve projelerde engelli vatandaşlarımızı ihmal etmeden, hazırlıklarımızı yapıyoruz. Şehir merkezinde günlük yaşamı engelli vatandaşlarımız adına daha da kolay hale getirebilmek için çalışmalar yapıyoruz.

Önümüzdeki süreçte Malatya'nın değişik bölgelerinde başlayacak çalışmalarda özellikle yapacağımız kaldırım çalışmalarında engellilerimiz çok rahat hareket edebilecekler. Tabi ki eksikliklerimiz oluyor. Bu eksikliklerimizi de en kısa zamanda kapatacağız. Bize destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title