Haberler

Olay imza töreni! Ahmet Ağaoğlu yabancı kuralını hatırlatınca İsmail Köybaşı buz kesti

Güncelleme:

Bordo-Mavililer'de yeni transfer İsmail Köybaşı için imza töreni düzenlendi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, İsmail'le birlikte kameraların karşısına çıktı. Ağaoğlu'nun yabancı kuralıyla ilgili kurduğu cümle sonrası İsmail dondu kaldı. Ağaoğlu, "TFF'nin getirdiği yabancı kuralının avantajını yaşıyorsun, farkında mısın?" sözleri üzerine İsmail şaşkın bir şekilde, "Hangi anlamda Başkanım?" diye yanıt verdi. Bu diyalog sosyal medyayı salladı.

Trabzonspor'da yeni transfer İsmail Köybaşı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu kameraların karşısına geçti. Çok heyecanlı olduğunu ifade eden İsmail, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ancak basın toplantısında yaşanan diyalog ortalığı salladı. Ahmet Ağaoğlu'nun İsmail'e yönelttiği soru sonrası futbolcu gibi basın mensupları da dondu kaldı.

"KALBİM PIT PIT ATIYOR"

İsmail olay diyalog öncesi transferi hakkında, "Çok heyecanlandım, kalbim pıt pıt atıyor. Trabzonspor'da olduğum için gururlanıyorum. Kendimi en olgun ve verimli dönemimde hissediyorum. Bir an önce sahaya çıkıp takımımızın şampiyonluğunda pay sahibi olmak için sabırsızlanıyorum" sözlerini kullandı.

"1967 FORMA BAĞIŞLAMAK İSTİYORUM"

Ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu, o bomba diyaloga konuyu bağlamadan önce imza törenlerindeki forma bağışlama adetini İsmail Köybaşı'na anlattı. Ağaoğlu, "Sen yerli statüsündesin. Yabancı futbolculara 5 bin forma satıyorum. Bin 500 forma sana uygun mu?" diye sordu. İsmail'den ise, "Başkanım uygun görürseniz 1967 forma bağışlamak istiyorum. Kulübümüzün kuruluş yıl dönümünün anlamı olduğu için" yanıtı geldi.

İşte o diyalog:

Ahmet Ağaoğlu: Sen TFF'nin getirdiği yabancı kuralının avantajlarını yaşıyorsun. Bunun farkında mısın?

İsmail Köybaşı: Hangi anlamda Başkanım?

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Köybaşı Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (7)

vedat cici :

kınıyorum başkanı ismail iyi futbolcu gelen yabancıların çoğu çöp

78
5
yanıtYanıtla
Mert :

Trabzospor bu kafayla ligi 10 cu bitirir inşaAllah

65
8
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

YA ZATEN VAR YA ÇOK İTİCİ BİR ADAM.NE KONUŞTUGUNU BILEN BIRI DEGIL.DENGESIZ.

68
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ben olsam imzayı atmam kalkar giderim , yabancı sayısı düştü eğer düşmemiş olsa senle işimiz olmazdı diyor , ahhhh bu para neleri değiştiriyor İsmail kalkıp şuna cevap versen ne olurdu

42
4
yanıtYanıtla
Alper Çağlar:

Türk futbolunu profesyoneller değil kodomanlar yönetiyor. Yazık, çok yazık...

32
2
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

Daha önceki başkanlardan biri, bizim Arap cümlesini kurmuş, futbolcu şehri terketmişti. Her doğru yer yerde söylenmez başkan. Daha dikkatli olmak gerek.

8
6
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Yabanci oyuncu sayisi 3 e dusurulsun hatta yasaklansin

9
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title