Haberler

Başakşehir maçı için çok konuşulacak kadro! Terim'den radikal karar

Güncelleme:

Süper Lig'de Başakşehir ile karşılaşacak olan ve eksiklerle boğuşan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, 4 futbolcusunu kendi mevkisinin dışında oynatacak.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Başakşehir kozlarını paylaşacak. Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray'ın sakatlar ve cezalılarla başı dertte. Eksikler arasında ilk 11'ini oluşturmakta zorlanan Teknik Direktör Fatih Terim, 4 futbolcusunu gerçek bölgesinin dışında oynatacak.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre, Sezon başından bu yana yaşanan problemler, yapılmayan transferler ve de son olarak üst üste gelen sakatlık ve cezalar nedeniyle Teknik Direktör Fatih Terim, Başakşehir maçında kadronun yarısını gerçek mevkisinde oynatamayacak. İşte, mevcut pozisyonunun dışına kayan isimler:

1- RYAN DONK:

Son iki şampiyonlukta özellikle hamle oyuncusu olarak önemli işler yaptı. Orta alanda Terim'in yıldızlarından biri oldu. Bazen de sürpriz forvet olarak goller attı. Luyindama sakatlanınca savunmaya kaydırıldı.

2. MARIO LEMİNA:

Orta sahanın çalışkan ismi, savunmadaki eksikler nedeniyle son maçlarda defansa geçti. Lemina savunmada beklenen performansı sergilemedi.

3. ÖMER BAYRAM:

Sol bek olarak transfer edilen ve sezon içinde orta sahaya devşirilen Ömer Bayram, Başakşehir maçında ise sol önde maça başlayacak. Emre Akbaba ile maç içinde pozisyon değiştirecek.

4. EMRE AKBABA:

Başakşehir maçında orta alanda forma giyecek ama maç içinde Teknik Direktör Fatih Terim'in direktifiyle sol öne de geçmesi planlanıyor.

5. HENRY ONYEKURU:

Nijeryalı sol ön oyuncusu, Başakşehir karşılaşmasında forvetlerin yokluğunda mecburen öne kaydırılacak.

MAÇIN KADERİNİ GENÇLER DEĞİŞTİRECEK

Cim-Bom'da Muslera, Andone, Marcao ve Falcao'nun sakatlığı, Mariano, Ahmet Çalık ve Adem Büyük'ün de kart cezası olması nedeniyle Başakşehir maçındaki hamle oyuncuları gençler olacak.

Teknik Direktör Fatih Terim, savunmada 17 yaşındaki Emin Bayram, forvette 18 yaşındaki Erencan Yardımcı ve kenarda ise 19 yaşındaki Yunus Akgün'ü maç içinde hamle oyuncusu olarak sahaya sürecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (24)

BİR GARİP 6S LİLER:

HARAM ŞAMPİYONLUKLARIN ACISI ÇIKACAK ELBET. . .

4
33
yanıtYanıtla
Cengaver:

Haram sizsiniz cunupler Cimbom a kurban olun ezikler

yanıt33
yanıt0
ahmet kalelı:

fatıh hoca sen gercek bır gs lıysan 5 mılyon euroluk futbolcularla degil 300 500 bin euroluk futbolcularla şampıyon yaparsan ben sana ozaman enıyı antrenor derım yoksa bugıdışle gs ı batırırsınız

17
3
yanıtYanıtla
başakşehirşampiyon:

trabzonspor için KOLU KANADI KALESİ kırılan galatasaray neden başakşehiri yenmek için uğraşsın ki son 2 yılda 2 kez şampiyon olan takımı motive olamayor ayrıca

6
10
yanıtYanıtla
mert efe:

öyle deme 18 te kapanır 8 te kapanır

yanıt0
yanıt1
Edd13:

Senin kafa iyi anlaşılan Trabzon için değil kendimiz için oynucaz şampiyonluk iddiamız devam ediyor farkındaysan git yüzüne bir su çırp

yanıt1
yanıt1
GS34:

Haydi Şampiyon

9
5
yanıtYanıtla
Bayko:

Ah Fatih hoca ah aralarda takımı hazırlayamıyorsun zaten sakatlıklarda o yüzden geldi bu yıl aşırı güven rehavet getirdi her puan kaybında bakacaz diyorsun hıç bir şey degişmiyor. Son dakikalarda kaybedilen puanları toplasan açık ara GS bugün liderdi. Bu bütçeletle harcanan paralara bakılinca bu likde bu yıl açık ara şampiyon olmalıydı.

10
1
yanıtYanıtla
Bilirkisi:

Hala Gülüyorum iki namuslu adama düdüğü astırdılar dedi yaa

6
3
yanıtYanıtla
Servet:

Lig bizim için geçen hafta bitti .ama alper ulusoy sırf senin için passoligimi iptal edicem ama senide yapicam adam olsanız hakkaniyetli davranırsınız ....

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title