Haberler

Galatasaray'ın genç futbolcusu Bartuğ Elmaz'ın büyük şanssızlığı

Güncelleme:

Galatasaray'ın 17 yaşındaki futbolcusu Bartuğ Elmaz, Darıca Gençlerbirliği maçının son dakikalarında oyuna girmek için kenara geldi fakat mücadele sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Galatasaray sahasında karşılaştığı 3. Lig 2. Grup ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek tur atladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 17 yaşındaki futbolcusu Bartuğ Elmaz'ı mücadelenin kadrosuna almıştı. Terim, müsabakanın son dakikalarında Bartuğ'a şans vermek istedi.

TERİM SARILARAK TESELLİ ETTİ

İlk defa bu heyecanı yaşayan 17 yaşındaki futbolcu oyuna girmek için kenara geldiğinde müsabakanın hakemi Direnç Tonusluoğlu son düdüğü çaldı. Fatih Terim, oyuna giremeyen 17 yaşındaki futbolcusunu daha sonra sarılarak teselli etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Darıca Gençlerbirliği Türkiye Kupası Fatih Terim Galatasaray Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (4)

MEMET33:

BENCE BU MAÇTA DARICA ELENMEDİ, FATİH TERİMİM BİTTİĞİ MAÇ OLDU. . . .

2
3
yanıtYanıtla
girilmez:

terim korkudan genç oyuncuyu bile erkenden oyuna alamamış yazık, 3 lig takımı karşısında penaltıdan zor tur atladı gs 1 futbolcunun arabası darıca takımından pahalıdır

1
2
yanıtYanıtla
AA:

BİR GS Lİ OLARAK BU UYUNCUYA FATİH TERİMİN SONRAKİ KUPA MAÇINDA MUTLAKA ERKEN DK DA ŞANS VERMESİ LAZIM. . . .

3
0
yanıtYanıtla
REDSONİC:

OYUNA SON 1 DK DA ALMAK İSTERSEN BUNA ŞANSSIZLIK DENMEZ, YAZIK DUYGULARIYLA OYNANMIS GENÇ KARDEŞİMİZİN. BİR FB Lİ OLARAK KIZDIM

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title