Haberler

Barcelonalı Lionel Messi ile Griezmann antrenmanda kavga etti

Güncelleme:

İspanya La Liga'da bitime bitime 8 hafta kala liderliği ezeli rakibi Real Madrid'e kaptıran Barcelona'da yıldız futbolcular Lionel Messi ile Antoine Griezmann antrenmanda birbirine girdi.

Haftasonu lig maçında Sevilla ile 0-0 berabere kalan ve La Liga'da liderliği Real Madrid'e kaptıran Barcelona'da ortam gerildi.

Katalan ekibinin yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin, bu yıl birçok kez sorun yaşadığı iddia edilen Fransız golcü Antoine Griezmann ile idmanda kavga ettiği belirtildi.

İspanyol basınında yer alan habere göre, ciddi anlamda tartışma yaşayan ikiliyi teknik direktör Setien ile oyuncular güçlükle ayırdı.

GRIEZMANN MANCHESTER UNITED İÇİN YAZILIYORDU

Barcelona'da son dönemde Inter'den Lautaro Martinez'in transferinin gerçekleştirileceği ve Antoine Griezmann'ın Manchester United'a gönderileceği yazılıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antoine Griezmann Lionel Messi Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Ali Koç:

Messi kaprsilidir, Grizman''ı ezmek istemiş. Ama Grizman''da Fransız olmasına rağmen tam bir RUS. Hem adı hem tipi, kesin RUS bu.

3
2
yanıtYanıtla
yoneticiteodor:

beni barcanın basına getirin ilk işim ve aslı gorevım messıyı kulupten gondermek ve boylelikle barcanın dunya çapındaki saygınlıgını dunyaya yenıden kazandırmak olacak

yanıt2
yanıt0
UNI BJK:

OLUR BÖYLE ŞEYLER

0
3
yanıtYanıtla
ne:

bizeneeeeeeeee

0
0
yanıtYanıtla
Berk futbol time:

Messi gibi bir korkak Grizzmann gibi bir reise sataşamaz

0
0
yanıtYanıtla
Herşey Martinez için :

Bence Leo vatandaşı interli Martinez i getirmek için para lazım o yüzdende karışık grizmanı şutlatmaya kaçırtmaya çalışıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title